Pokémon: Το franchise θέλουν να συνεχίσει για “εκατοντάδες χρόνια ακόμα“

Οι φιλόδοξες δηλώσεις του COO της The Pokémon Company αποκαλύπτουν τα πλάνα τους
21 Νοεμβρίου 2023 13:41
Pokémon: Το franchise θέλουν να συνεχίσει για “εκατοντάδες χρόνια ακόμα“

Άκρως φιλόδοξα είναι τα πλάνα της The Pokémon Company για το μέλλον του Pokémon franchise, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι στοχεύουν να το κρατήσουν ζωντανό για εκατοντάδες χρόνια ακόμα

Τη δήλωση αυτή έκανε ο COO της The Pokémon Company, Takato Utsunomiya, στο πλαίσιο της νέας του συνέντευξης στην Guardian, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τα Pokémon πρακτικά "θα ζήσουν περισσότερο από όλους μας". Όπως εξήγησε ο ίδιος: 

Κάθε μέρα όλη μέρα σκέφτομαι τα Pokémon. Στόχος μας είναι να τα κρατήσουμε ζωντανά για εκατοντάδες χρόνια διασφαλίζοντας ότι θα επιβιώσουν και μετά τις δικές μας ζωές. 

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι σημαντικό να ικανοποιεί τους υπάρχοντες fans των Pokémon, οι οποίοι ήταν παιδιά και τώρα είναι ενήλικες, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μπορούν και νέοι παίκτες να ανακαλύπτουν τη σειρά. "Είναι εύκολο το να επικεντρωθούμε μόνο στους ενήλικες. Έχουν πολύ διαθέσιμο έσοδα και μπορείς να δεις τις αντιδράσεις τους σε πραγματικό χρόνο στα social media. "Αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι εξακολουθούμε να κρατάμε το ενδιαφέρον των νεότερων παιδιών. Τα παιδιά είναι απολύτως ειλικρινά - δεν θα παίξουν κάτι που δεν τους αρέσει. Αν η μάρκα σας φαίνεται παλιά ή βαρετή, θα την απορρίψουν αμέσως". είπε επίσης ο COO της Pokémon Company. 

Ως έναν από τους τρόπους που η σειρά Pokémon μπορεί να επεκταθεί, ο Utsunomiya αποκάλυψε ότι μπορεί να δείξει περισσότερο πως συμπεριφέρονται τα Pokémon στη φύση αντί να τα αντιμετωπίζει σαν εναλλασσόμενα μέλη μιας ομάδας ενός RPG παιχνιδιού.

"Στα πρωτότυπα παιχνίδια, υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο κενό μεταξύ των περιγραφών στο Pokédex και αυτού που πραγματικά έβλεπες στο παιχνίδι", λέει χαρακτηριστικά. "Αλλά ξεκινώντας από τα Pokémon Legends Arceus και Scarlet & Violet, βλέπεις Pokémon όπως ο Bidoof να δημιουργεί φωλιές στο παιχνίδι και έχεις Pokémon που ταξιδεύουν σε αγέλες. Οπότε υπάρχει ένας νέος ρεαλισμός στο περιβάλλον τους. Όσον αφορά την απόδοση των περιγραφών που βλέπουμε στο αρχικό Pokédex ... υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε εκεί".

Tags: