Ετοιμαστείτε για περισσότερο Borderlands: Διέρρευσαν τα Borderlands 4 και Tiny Tina's Wonderland 2

Εξαιτίας πρώην υπαλλήλου της Gearbox
20 Νοεμβρίου 2023 16:18
Ετοιμαστείτε για περισσότερο Borderlands: Διέρρευσαν τα Borderlands 4 και Tiny Tina's Wonderland 2

Όπως φαίνεται, όχι ένα, άλλα δύο νέα Borderlands παιχνίδια βρίσκονται στο ορίζοντα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τόσο το Borderlands 4 όσο και το Tiny Tina's Wonderland 2 διέρρευσαν μέσα από το προφίλ ενός πρώην υπαλλήλου της Gearbox στο LinkedIn. Αναλυτικότερα, ένας συμβασιούχος που είχε εργαστεί για τρεις μήνες στην εταιρία, αποκάλυψε ότι βοήθησε με την οργάνωση διαφόρων projects από τον Μάιο του 2022 μέχρι τον Ιούλιο του 2022, με τα Borderlands 4 και Tiny Tina's Wonderland 2 να ξεχωρίζουν από τη λίστα, μιας και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του technical director, επέβλεψε 66 υπαλλήλους σε όλη την ομάδα για να "σχεδιάσουν την ανάπτυξη του Borderlands 4 στην Unreal Engine 4" και του "Tiny Tina's Wonderland 2 στην Unreal Engine 4", καθώς και ενός συνόλου άλλων παιχνιδιών της Take-Two.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προφίλ δεν περιλαμβάνει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο της ανάπτυξης των εν λόγω παιχνιδιών, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο συγκεκριμένος director βοήθησε στο pre-production. Αν λάβουμε, λοιπόν, υπόψη πως στα μέσα του περασμένου έτους η Gearbox ήταν ακόμη στη φάση της προετοιμασίας, σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή ακόμη υπομονή μέχρι την τελική κυκλοφορία του νέου Borderlands.

Για την ώρα κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα βέβαια, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως το Borderlands 4 βρίσκεται στον ορίζοντα, αφού είναι κάτι που έχει αφήσει αρκετές φορές να εννοηθεί στο παρελθόν ο CEO Randy Pitchford.