Ξεπούλησε με το καλημέρα το PlayStation Portal!

Και το «πάρτι» των μεταπωλητών έχει ξεκινήσει
20 Νοεμβρίου 2023 15:31
Ξεπούλησε με το καλημέρα το PlayStation Portal!

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα και πιο συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου, το PlayStation Portal έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου. Όπως φαίνεται, χρειάστηκαν μόλις μερικές ώρες για να ξεπουλήσει το νέο φορητό σύστημα του PlayStation, το οποίο λειτουργεί ως συνοδευτικό αξεσουάρ για το PlayStation 5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το επίσημο PlayStation Direct κατάστημα για την Αγγλία είχε ξεμείνει από στοκ από την δεύτερη μέρα, αναφέροντας πως θα υπάρχουν νεότερα για τη διαθεσιμότητα στις 22 Νοεμβρίου. Από την άλλη, το επίσημο αμερικανικό κατάστημα αναφέρει πως θα υπάρχουν νεότερα για το στοκ στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Κάπως έτσι δε χρειάστηκε και πολύ για να αρχίσει το «πάρτι» των μεταπωλητών σε πλατφόρμες όπως το Ebay. Η ιστορία που είδαμε στις αρχές της γενιάς επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά, με το PlayStation Portal να είναι άφαντο στα επίσημα καταστήματα λιανικής πώλησης. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την έλλειψη, οι scalpers πουλάνε με καπέλο έως και £300 την φορητή κονσόλα, με τις περισσότερες καταχωρήσεις να κυμαίνονται όμως στα £300 με £400, την ώρα που η επίσημη τιμή είναι £199.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Project Portal είναι ένα νέο φορητό PlayStation σύστημα, το οποίο δε είναι ακριβώς διάδοχος των PSP και PS Vita, αφού για να λειτουργήσει χρειάζεται κάποιος να έχει PlayStation 5. Το gameplay γίνεται μέσω Remote Play streaming, σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.

Το Portal διαθέτει LCD οθόνη 8 ιντσών, η οποία είναι 1080p ανάλυσης και 60FPS. Η Sony την περιγράφει ως εξής: Με μια φωτεινή LCD οθόνη 8 ιντσών με δυνατότητα ανάλυσης έως και 1080p στα 60fps, η συσκευή παρέχει ευκρινή γραφικά και ομαλό gameplay που μεταδίδεται από το PS5 σας όταν βρίσκεστε μακριά από την τηλεόρασή σας.

Όσον αφορά τον χειρισμό, το PS Portal έχει όλα τα κουμπιά και τα χαρακτηριστικά του DualSense, όπως το haptic feedback και τα adaptive triggers.

Tags: