Δυσάρεστη φήμη για το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic

Ακούγεται ότι το remake αποτελεί παρελθόν
17 Νοεμβρίου 2023 22:46
Δυσάρεστη φήμη για το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic

Δυσάρεστα νέα έρχονται από το μέτωπο της ταλαιπωρημένης ανάπτυξής του remake του Star Wars: Knights of the Old Republic, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει τουλάχιστον ο Jeff Grubb του Giant Bomb.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ και insider της gaming βιομηχανίας μίλησε για το θέμα του remake του KOTOR που αναπτύσσεται για PS5 και PC στην εκπομπή Game Mess Mornings λέγοντας τα εξής: 

"Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω το θέμα, το παιχνίδι δεν αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή. Τελεία. Το παιχνίδι δεν βρίσκεται υπό ανάπτυξη πουθενά και σε κανέναν στούντιο. 

Πρακτικά, ο Grubb μεταφέρει ότι το PS5 remake του Star Wars Knights of The Old Republic αποτελεί παρελθόν και έχει ακυρωθεί. Βέβαια κάνει επίσης λόγο ότι ίσως και η Embracer Group να το έχει πάρει από τα χέρια της Saber Interactive. Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, ότι το project αρχικά αναπτυσσόταν από την Aspyr Media, καθώς είχε ανακοινωθεί στο ειδικό PlayStation Showcase τον Σεπτέμβριο του 2021.  

Τελευταία υπήρξαν μερικά νέα που ήταν διόλου ενθαρρυντικά για την πορεία του αφού τελευταία λόγω κάποιων θεμάτων με τα πνευματικά δικαιώματα, το επίσημο teaser trailer της ανακοίνωσης είχε αφαιρεθεί από το επίσημο κανάλι του PlayStation. Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο. 

Τέλος, η Embracer Group και η Saber Interactive δεν έχουν σχολιάσει τις φήμες αυτές μέχρι αυτή τη στιγμή. 

Tags: