Το recap βίντεο του Final Fantasy VII Remake θα σας προετοιμάσει για το “Rebirth”

Η Square Enix προετοιμάζει το έδαφος
17 Νοεμβρίου 2023 18:40
Το recap βίντεο του Final Fantasy VII Remake θα σας προετοιμάσει για το “Rebirth”

Η Square Enix έδωσε μέσα από το επίσημο κανάλι του Final Fantasy ένα ολοκαίνουργιο -και μεγάλο- βίντεο που θέλει να σας κάνει ένα recap όλων όσων έγιναν στο Final Fantasy VII Remake και να σας προετοιμάσει για το επόμενο κεφάλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα recap βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών περίπου, το οποίο όπως αποκάλυψε η Square Enix θα συμπεριλαμβάνεται κανονικά και στο Rebirth για να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα “Twin Pack” πακέτο που θα περιλαμβάνει το Final Fantasy VII Rebirth και το Final Fantasy VII Remake Intergrade με τα pre-orders να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Η Square Enix έγραψε στη λεζάντα του βίντεο τα εξής: Ανακεφαλαίωση των γεγονότων του Final Fantasy VII Remake, του πρώτου παιχνιδιού της τριλογίας remake. Τοποθετημένο στην Midgar και την πόλη Mako, το παιχνίδι ερευνά τους σκληρούς αγώνες μεταξύ της απαίσιας Shinra Electric Power Company και της ομάδας Avalanche, καθώς μάχονται για τη μοίρα του πλανήτη.

Για την ιστορία, το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι αποκλειστικότητα του PS5 για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως μετά τις 29 Μαΐου του 2024, η Square Enix θα είναι ελεύθερη να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες.

Εκτενή gameplay πλάνα από το Final Fantasy VII Rebirth!

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4 τον Απρίλιο του 2020. Ο τίτλος έφτασε περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, στο PS5, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κυκλοφόρησε ακόμη πιο μετά, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021. Το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Xbox κονσόλες, με το θέμα να θίγεται μάλιστα μέχρι και στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.