Η Capcom ανακοίνωσε το ειδικό Showcase για το Dragon’s Dogma 2 (BINTEO)

Θα παρουσιαστούν νέα gameplay πλάνα
17 Νοεμβρίου 2023 13:57
Η Capcom ανακοίνωσε το ειδικό Showcase για το Dragon’s Dogma 2 (BINTEO)

Η Capcom ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά της όσον αφορά το Dragon’s Dogma 2 και μόλις ανακοίνωσε ότι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό Showcase event.

Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική ετοιμάσει ετοιμάζει το “Dragon's Dogma 2 Showcase 2023”, το οποίο θα καταφθάσει στις 28 Νοεμβρίου και θα μπορείτε να το δείτε μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Όπως δήλωσε η εταιρία, πρόκειται να παρουσιαστούν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από τον action RPG τίτλο, με τον director, Hideaki Itsuno, αλλά και τον producer, Yoshiaki Hirabayashi, να μιλούν για το πόνημά τους.

Το event θα έχει διάρκεια τα 15 λεπτά και αναμένεται να δείτε τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, τους gameplay μηχανισμούς, τους εχθρούς και άλλα πολλά. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα ίσως μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα βρείτε και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν αρκετό καιρό έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

Το Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για το PlayStation 5, τα Xbox Series X|S και το PC μέσω Steam.