Ευκολότερο γίνεται το Lies of P με το νέο update που κυκλοφορεί

Και φέρνει μερικές βελτιώσεις στο combat σύστημά του
15 Νοεμβρίου 2023 18:32
Ευκολότερο γίνεται το Lies of P με το νέο update που κυκλοφορεί

Το νεότερο update του Lies of P κυκλοφόρησε και φέρνει ένα σωρό βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, όμως το κυριότερο είναι ότι το κάνει ευκολότερο. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του το Lies of P θα είναι λιγάκι πιο βατό στις πρώτες του ώρες, χάρις την ρύθμιση της ταχύτητας που επιτίθενται μερικά τέρατα και την αυξημένη διάρκεια του stance break, το ότι βρίσκει κανείς περισσότερο Quartz από την αρχή και το Rising Dodge ως προεπιλεγμένο ability. Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι έγιναν διάφορες εξισορροπήσεις στο combat σύστημά του. Όπως για παράδειγμα ότι κάποια όπλα κάνουν περισσότερο damage, τα light blades αποκτούν περισσότερο Guard Regain και τα heavier blades λιγότερο. 

Στο κομμάτι του Weapon Assemble έγιναν κάποιες ρυθμίσεις στα blades και τα handles, με αυτά που είναι πιο βαριά να δίνουν attack speed σε μερικά σπαθιά, ενώ τα Fatal Attacks αποκτούν περισσότερο damage boost ανάλογα με τα stats του χαρακτήρα. Όλες τις αλλαγές αναλυτικά που φέρνει το Update 1.3.0.0 του Lies of P θα τις βρείτε εδώ

Tags: