Black Friday 2023: Όλες οι προσφορές του Xbox σε κονσόλες, παιχνίδια και χειριστήρια

Αποκαλύφθηκαν επίσημα
15 Νοεμβρίου 2023 16:58
Black Friday 2023: Όλες οι προσφορές του Xbox σε κονσόλες, παιχνίδια και χειριστήρια

Ακολουθώντας το βήμα του PlayStation και της Nintendo που ανακοίνωσαν πρόσφατα πληροφορίες για τις εκπτώσεις και τις προσφορές που ετοιμάζουν για το φετινό Black Friday, τώρα και η Microsoft ήρθε να ανοίξει τα χαρτιά της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι παίκτες του Xbox οικοσυστήματος, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν το πρώτο βήμα, θα μπορούν να βρουν από τις 17 Νοεμβρίου αξιοσημείωτες προσφορές πρακτικά στα πάντα, από παιχνίδια και αξεσουάρ, μέχρι και στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες αυτές καθαυτές.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε όλα όσα ετοιμάζει για την Αμερικανική αγορά. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τις εκπτώσεις των ψηφιακών παιχνιδιών στο Microsoft Store, μπορούμε να περιμένουμε αντίστοιχα ποσοστά. Συνολικά, πάνω από 1000 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε προσφορά, με έως και 65% μειωμένες τιμές σε first-party τίτλους όπως τα Forza Horizon 4, Forza Horizon 5, Minecraft Legends, Microsoft Flight Simulator, Halo Infinite και Sea of Thieves. Παράλληλα, προσφορές θα υπάρχουν και σε μεγάλες φετινές κυκλοφορίες, όπως τα Diablo 4, Assassin’s Creed Mirage, Starfield, EA Sports FC24, κ.α.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως σε μειωμένες τιμές θα πωλούνται και τα Xbox Series X και Xbox Series S, τα οποία θα είναι $50 κάτω στα καταστήματα. Οι προσφορές αυτές θα ισχύουν ακόμη και για bundles με παιχνίδια.

Ακολουθούν αναλυτικά οι προσφορές του Xbox για την περίοδο του Black Friday:

Ξεκινώντας από τις 17 Νοεμβρίου:

Εκπτώσεις έως 50% σε επιλεγμένα ψηφιακά παιχνίδια

Εκπτώσεις έως 65% σε επιλεγμένα παιχνίδια των Xbox Game Studios

Εκπτώσεις έως 67% σε επιλεγμένα PC παιχνίδια

Ξεκινώντας από τις 18 Νοεμβρίου:

Έκπτωση $50 σε επιλεγμένες Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες

Έκπτωση $10 σε επιλεγμένα Xbox Wireless Controllers

Ξεκινώντας από τις 23 Νοεμβρίου:

Δωρεάν χάραξη σε όλα τα Xbox Elite Wireless Controller Series 2 από το Xbox Design Lab

Δείτε τη λίστα με τις εκπτώσεις όλων των παιχνιδιών των Black Friday Sales του Xbox.