Τα The Game Awards θα παίζουν για πρώτη φορά και μέσα στο Fortnite

Για να ψηφιστεί το καλύτερο νησί του Fortnite
15 Νοεμβρίου 2023 09:03
Τα The Game Awards θα παίζουν για πρώτη φορά και μέσα στο Fortnite

Μια απρόσμενη και άνευ προηγουμένου συνεργασία ανακοινώθηκε μεταξύ της παραγωγής των The Game Awards και της Epic Games. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα The Game Awards 2023 έρχονται στο Fortnite για ένα μοναδικό event, καθώς θα διεξαχθεί μια πολύ ειδική ψηφοφορία για κάθε fan του διασημότερου battle royale παιχνιδιού του κόσμου.

Όπως ανακοίνωσε ο διοργανωτής και παρουσιαστής τους Geoff Keighley στο Χ (Πρώην Twitter) τα The Game Awards 2023 θα εγκατασταθούν σε ένα ειδικό νησί στο Fortnite, ούτως ώστε να αναδειχθεί το καλύτερο user-created νησί της χρονιάς. Για αυτό προσκαλέστε τους φίλους σας, ανακαλύψτε τα υποψήφια καλύτερα νησιά της χρονιάς και ψηφίστε ποια ήταν για εσάς η καλύτερη εμπειρία για φέτος.  

Φυσικά, μέσα από το event θα κερδίσετε και ως παίκτες αφού αν τσεκάρετε τα 10 υποψήφια νησιά και συλλέξετε τα Game Awards trophies θα λάβετε XP boost. 

Βρείτε το νησί των Game Awards στο Fortnite πατώντας εδώΕίδατε τις υποψηφιότητες των φετινών Game Awards; Αν όχι πατήστε εδώ

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η τελετή απονομής των 10ων The Game Awards θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 η ώρα Ελλάδος. Φυσικά για την πλήρης κάλυψή τους θα συντονιστείτε στο Unboxholics.com.