Black Friday 2023: Μάθαμε πότε ξεκινάνε οι προσφορές του PlayStation στην Ελλάδα

Έρχονται δυνατές μειώσεις τιμών σε παιχνίδια, συνδρομές και αξεσουάρ
13 Νοεμβρίου 2023 19:05
Black Friday 2023: Μάθαμε πότε ξεκινάνε οι προσφορές του PlayStation στην Ελλάδα

Με κάθε επισημότητα πλέον και η Sony "χορεύει" σε ρυθμούς Black Friday και πριν από λίγο ανακοίνωσε πως έρχονται και οι δικές της εκπτώσεις τόσο στο ψηφιακό της κατάστημα όσο και στις αλυσίδες καταστημάτων. 

Σύμφωνα με το επίσημο PlayStation Blog, η Sony αναφέρει ότι οι προσφορές του PlayStation για το Black Friday 2023 θα ξεκινήσουν στις 17 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 27 Νοεμβρίου. Εκείνο το διάστημα θα υπάρχουν εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια, όπως τα Ea Sports FC 24, NBA 2K24, AC Mirage και πολλά ακόμα.

Αυτά θα ισχύουν τόσο ψηφιακά όσο και στα καταστήματα, αν και η Sony τονίζει ότι ανά περιοχή οι προσφορές θα διαφέρουν, επομένως περιμένουμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες από το PlayStation Ελλάδας. Θα υπάρχουν επίσης προσφορές στις PS Plus συνδρομές με έως 30% έκπτωση στη 12μηνη συνδρομή για Essential/Premium/ Extra. 

Αν και η Sony δεν ανακοίνωσε αναλυτικά τις προσφορές που θα δούμε από τις 17 Νοεμβρίου, αυτές έχουν ήδη διαρρεύσει από το PlayStation Ισπανίας. 

Πριν μερικές μέρες σας μεταφέραμε ότι και το PlayStation 5 θα μειωθεί σημαντικά η τιμή του στα καταστήματα, όπως θα δείτε πατώντας εδώ