Το Marvel’s Wolverine του PS5 μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα απ’ ότι πιστεύαμε

Νέες πληροφορίες
13 Νοεμβρίου 2023 17:16
Το Marvel’s Wolverine του PS5 μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα απ’ ότι πιστεύαμε

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το PS5 πριν από τρία χρόνια, η Insomniac Games έχει κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδι, τα Marvel's Spider-Man: Miles Morales και Marvel's Spider-Man Remastered που ήταν launch τίτλοι, το Ratchet & Clank: Rift Apart, καθώς και το Marvel's Spider-Man 2 που έφτασε πριν μερικές ημέρες. Όπως φαίνεται, η ταλαντούχα και άκρως αποδοτική ομάδα των PlayStation Studios δε σκοπεύει να πατήσει φρένο, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες το Marvel’s Wolverine να έρθει πολύ νωρίτερα απ’ ότι περίμεναν οι περισσότεροι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το παιχνίδι που θα έχει ως πρωταγωνιστή τον λατρεμένο ήρωα της Marvel είχε πρωτονανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021, με ένα σύντομο trailer και τελικά φαίνεται πως μπορεί να καταφθάσει του χρόνου, το φθινόπωρο του 2024.

Συγκεκριμένα, ο concept artist Hung Nguy, ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορα μεγάλα παιχνίδια της βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων και το επερχόμενο Marvel’s Wolverine φαίνεται πως βιάστηκε να το προσθέσει στο βιογραφικό του στο ArtStation. Εκεί ακριβώς ανέφερε πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται το 2024, μια πληροφορία που έσπευσε να σβήσει σχεδόν αμέσως, μόλις την ανακαλύψαν τα social media και ξεκίνησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το ενδιαφέρον είναι πως νωρίτερα φέτος, ο εξαιρετικά αξιόπιστος ρεπόρτερ Jeff Grubb είχε μοιραστεί μερικές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, αναφέροντας πως θα είναι βίαιο με ‘mature’ rating και 'wide linear' gameplay, επισημαίνοντας συγχρόνως πω η Insomniac έχει θέσει ως στόχο το Φθινόπωρο του 2024 για την κυκλοφορία του project. Το τελευταίο σκέλος της φήμες είναι αυτό που μόλις επιβεβαιώθηκε και από τον concept artist.

Φυσικά, τα πλάνα αυτά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε, αλλά το timeline σίγουρα δεν μοιάζει απίθανο. Όπως έχει επισημά ανακοινωθεί, επικεφαλής του Marvel’s Wolverine είναι οι Brian Horton (creative director) και Cameron Christian (game director), οι οποίοι προηγουμένως είχαν αναλάβει το Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Αυτό σημαίνει πως το project βρίσκεται ενεργά υπό ανάπτυξη τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2020, δηλαδή εδώ και τρία περίπου χρόνια. Αν αναλογιστούμε πόσο αποδοτική είναι η Insomniac Games, ένας κύκλος ανάπτυξης τεσσάρων χρόνων, με την τελική κυκλοφορία προς τα τέλη του 2024, δεν είναι εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας.