Braid: Ένα από τα καλύτερα indies των τελευταίων ετών έρχεται ανανεωμένο σε κονσόλες, PC και Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να γιορτάσει τα 15 του χρόνια
10 Νοεμβρίου 2023 14:32
Braid: Ένα από τα καλύτερα indies των τελευταίων ετών έρχεται ανανεωμένο σε κονσόλες, PC και Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε το Braid: Anniversary Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2024 για να γιορτάσει τα 15α γενέθλια του θρυλικού indie παιχνιδιού. Όπως αποκάλυψε η Thekla Inc που θα αναλάβει το project, αλλά και ο δημιουργός Jonathan Blow, η remaster έκδοση θα γίνει διαθέσιμη και στο Netflix Games.

Όσοι έχουν ενεργή συνδρομή στο Netflix, θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι χωρίς κάποια έξτρα χρέωση, ενώ παράλληλα θα γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Η νέα έκδοση του Braid έρχεται με ανανεωμένα γραφικά που είναι ξανά σχεδιασμένα στο χέρι από τον αρχικό δημιουργό, ενώ παράλληλα έχουν φτιαχτεί όλα τα animations και έχουν προστεθεί νέα και θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζετε τα γραφικά, από νέα σε παλιά, με το πάτημα ενός κουμπιού “on the fly”.

Το Braid: Anniversary Edition θα ανανεώσει και όλες τις μουσικές με νέες μελωδίες που έχουν γίνει remix που το έχει επιμεληθεί ο Martin Stig Andersen των Inside και Control. Τέλος, αυτή η έκδοση θα περιέχει και 15 ώρες από commentary από τον Jonathan Blow και άλλους καλλιτέχνες που θα μιλάνε για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Το Braid: Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου του 2024. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.

Tags: