Δείτε το πρώτο επίσημο trailer για το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch!

Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία του
09 Νοεμβρίου 2023 20:56
Δείτε το πρώτο επίσημο trailer για το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch!

Η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την έκδοση του Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch. Μετά τις αρκετές καθυστερήσεις, ο τίτλος της Avalanche Software και της Warner Bros. Games είναι πλέον έτοιμος να καταφθάσει στο Nintendo Switch.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το παιχνίδι που είναι βασισμένο στο σύμπαν του Harry Potter κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο για τις κονσόλες και το PC, αλλά η ομάδα ανάπτυξης χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να φέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην υβριδική κονσόλα.

Έτσι, το πρώτο trailer που έχει την ονομασία “Magic Awaits Trailer” παρουσιάζει για πρώτη φορά in-game πλάνα από το παιχνίδι, έτσι ώστε να πάρετε μία μικρή γεύση προτού προβείτε σε αγορά.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer του Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch

 

Η ομάδα ανάπτυξης είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 14 Νοεμβρίου 2023. Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές ανυπομονούν να παίξουν το παιχνίδι στο Switch, επομένως η δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας είναι η προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Πρίτσκας.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy πούλησε μέσα σε δύο εβδομάδες από το αρχικό του ντεμπούτο περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Κάπως έτσι, γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με πάνω από 850 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά 256% τις ήδη φιλόδοξες προσδοκίες της εταιρίας. Μέχρι το Μάιο, τα έσοδά του είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 14 Νοεμβρίου. Ο τίτλος της Warner Bros. κυκλοφορεί από τον περασμένο Φεβρουάριο σε PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5.