Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα ιδιαίτερο πρώτου προσώπου παιχνίδι!

Από την Epic Games
09 Νοεμβρίου 2023 18:10
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα ιδιαίτερο πρώτου προσώπου παιχνίδι!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ώρες, από τώρα και για μία εβδομάδα ακόμα, θα μπορείτε να κατεβάσετε ένα ακόμη παιχνίδι από το Epic Games Store, εντελώς δωρεάν.

Έτσι λοιπόν, τη θέση του Turnip Boy Commits Tax Evasion που βρισκόταν δωρεάν παιχνίδι σήμερα, παίρνει το Golden Light, ένα πρώτου προσώπου παιχνίδι που έχει φτιάξει η ομάδα ανάπτυξης Mr. Pink. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο τίτλος κοστίζει κανονικά 19.99 ευρώ, αλλά για μία εβδομάδα θα μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας χωρίς κανένα κόστος.

Το Golden Light είναι ένα single-player action-stealth παιχνίδι που έχει ένα ιδιαίτερο retro στιλ και θυμίζει παλιά FPS παιχνίδια. Η περιγραφή του στο Epic Games Store αναφέρει τα εξής: Φάτε όπλα, φοβηθείτε και αμφισβητήστε το μυαλό σας σε αυτό το Survival-Horror FPS Roguelike παιχνίδι. Οι τοίχοι σε παρακολουθούν!

Κατεβάστε το Golden Light πατώντας εδώ.

Το Golden Light έγινε διαθέσιμο τώρα και θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Και αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, η Epic Games επέλεξε να δώσει στους χρήστες της πλατφόρμας της ένα παιχνίδι, αντί για δύο που μας έχει συνηθίσει τους τελευταίες μήνες. Αυτό θα γίνεται μάλλον πριν τον μεγάλο χαμό που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει και πάλι τον Δεκέμβριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Epic Games δίνει καθημερινά δώρα κατά την εορταστική πέριοδο και μάλλον αυτό θα γίνει και φέτος.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.