Η Nintendo γείωσε όλες τις φήμες για το Switch 2 – Νέες δηλώσεις

Θα χρειαστεί ακόμη υπομονή
07 Νοεμβρίου 2023 23:57
Η Nintendo γείωσε όλες τις φήμες για το Switch 2 – Νέες δηλώσεις

Όπως σας ενημερώσαμε, η Nintendo μόλις αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων πως το Nintendo Switch έφτασε ένα νέο εντυπωσιακό ορόσημο πωλήσεων. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, παρά την τεράστια επιτυχία της υβριδικής κονσόλας, πολλοί επενδυτές έκαναν ερωτήσεις για το μέλλον, θέλοντας να μάθουν ποια είναι τα πλάνα της εταιρίας για την επόμενης γενιάς κονσόλα της.

Βέβαια, συνέβη ακριβώς το αντίθετο στην πράξη, αφού ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, αρνήθηκε να μοιραστεί την οποιαδήποτε πληροφορία και συγχρόνως κατακεραύνωσε όλες τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το Nintendo Switch 2!

Ξεκινώντας με την πιο πρόσφατη φήμη, ο Furukawa αρνήθηκε πως η επόμενη κονσόλα της Nintendo θα έχει δύο οθόνες, επισημαίνοντας πως δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ, παρόλο που βασίστηκαν σε πατέντα που είχε πράγματι κατοχυρώσει η εταιρία. Ειδικότερα, τόνισε:

Γνωρίζουμε ότι οι πληροφορίες για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δημοσιεύονται μετά την υποβολή αίτησης. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα εμφανίζονται σε μελλοντικά προϊόντα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος αρνήθηκε και την λίγο παλιότερη φήμη που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, αναφέροντας πως η Nintendo έδειξε σε διάφορους συνεργάτες της το Switch 2 κατά τη διάρκεια της Gamescom 2023.

Επίσημα αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πρακτικά καμία πληροφορία για το Nintendo Switch 2. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό και αναμενόμενο οι εταιρίες να αρνούνται να σχολιάσουν φήμες και εικασίες. Όπως και να ‘χει, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το 2024, αφού όλα δείχνουν πως το επόμενο σύστημα της Nintendo θα έρθει μέσα στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους.