PS Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου για τα PS5 και PS4

Από σήμερα μπορείτε να τα αποκτήσετε
07 Νοεμβρίου 2023 18:36
PS Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου για τα PS5 και PS4

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και από σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, είναι διαθέσιμα και τα νέα δωρεάν παιχνίδια του, τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Mafia II: Definitive Edition. Σίγουρα είναι το μεγάλο highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα remaster του λατρεμένου γκανγκστερικού τίτλου της 2K. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην χρυσή εποχή του οργανωμένου εγκλήματος, δίνοντας στους παίκτες τον έλεγχο του Vito Scaletta, ενός ήρωα που επιβίωσε τον πόλεμο και έμπλεξε με τη μαφία.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές έχουν πλέον πρόσβαση και στο Dragon Ball: The Breaker, μια online asymmetrical action εμπειρία, στην οποία 7 απλοί πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν απέναντι από έναν Raider, έναν κλασικό rival του σύμπαντος, όπως οι Cell, Frieza, και Buu. Τέλος, το μήνα κλείνει το Aliens Fireteam Elite, για τα PS4 και PS5, ένα third-person survival shooter στο λατρεμένο σύμπαν που ενδείκνυται για co-op.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή. Να αναφερθεί επίσης πως όλα τα παιχνίδια του μήνα που έχουν μόνο PS4 εκδόσεις, δηλαδή τα Mafia II: Definitive Edition και Dragon Ball: The Breakers στην προκειμένη περίπτωση, είναι κανονικά playable και στο PS5 μέσω backwards compatibility.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Νοέμβριο του 2023:

Mafia II: Definitive Edition | PS4

Dragon Ball: The Breakers | PS4

Aliens Fireteam Elite | PS4, PS5