Ο Hironobu Sakaguchi των Final Fantasy εργάζεται σε ένα νέο project

Δεν αποκάλυψε περισσότερα ο δημιουργός
07 Νοεμβρίου 2023 15:04
Ο Hironobu Sakaguchi των Final Fantasy εργάζεται σε ένα νέο project

Ο Hironobu Sakaguchi, ο οποίος είναι ο δημιουργός των Final Fantasy ετοιμάζει το επόμενό του project. Πιο συγκεκριμένα ο director των πρώτων 5 παιχνιδιών της σειράς βρέθηκε στο Ise Jingu Shrine στην Ιαπωνία, όπου ανέβασε μία φωτογραφία λέγοντας παράλληλα ότι δουλεύει σε κάτι νέο.

Ο Sakaguchi έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τα εξής: Ise Jingu Shrine. Ευχαρίστησα το ιερό για την έναρξη του νέου μου project, αλλά και για την καλή μου υγεία. Προς το παρόν, δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο για αυτό που ετοιμάζει και έτσι δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι ή κάτι άλλο.

Δείτε το post που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο X:

Για την ιστορία, ο Hironobu Sakaguchi είναι director, παραγωγός και σεναριογράφος, όπου ξεκίνησε να εργάζεται για την Square Enix το 1983 μέχρι το 2003. Αργότερα έφτιαξε το δικό του ανεξάρτητο στούντιο, το Mistwalker και έφερε στη βιομηχανία το Blue Dragon στο Xbox 360. Είναι ο δημιουργός της Final Fantasy σειράς. Πρόσφατα, είχε βγει μια φήμη ότι το παιχνίδι του Fantasian θα ερχόταν στο PC και πιο συγκεκριμένα στο Steam, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι επίσημο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.