Black Friday 2023: Αυτές θα είναι μάλλον οι εκπτώσεις για PS5 και Xbox Series X κονσόλες στην Ευρώπη

Κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσουν και στην Ελλάδα
06 Νοεμβρίου 2023 14:34
Black Friday 2023: Αυτές θα είναι μάλλον οι εκπτώσεις για PS5 και Xbox Series X κονσόλες στην Ευρώπη

Όπως φαίνεται, μέσα στο Νοέμβριο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν αρκετά πιο οικονομικά απ’ ότι συνήθως τόσο PS5 όσο και Xbox Series X κονσόλες. Συγκεκριμένα, εν όψει του Black Friday στις 24 Νοεμβρίου, διάφορα καταστήματα σε Ευρωπαϊκές χώρες έχουν αρχίσει ήδη τις προσφορές, αφήνοντας να εννοηθεί πως τόσο η Sony όσο και η Microsoft θα ρίξουν γενικότερα τις τιμές στη Γηραιά ήπειρο.

Για παράδειγμα, το ολλανδικό κατάστημα Cool Blue ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Xbox Series X και ένα αντίγραφο του Call of Duty: Modern Warfare 3 για €489. Κανονικά, η τιμή θα ήταν €608.99, αφού μετά τις τελευταίες αναπροσαρμογές, μόνο του το Xbox Series X κοστίζει €549,99 στην Ευρώπη και €559,99 στην Ελλάδα.

Αντίστοιχες προσφορές έχουν αρχίσει και για το PS5. Για παράδειγμα, το Amazon Γερμανίας έχει αναρτήσει για προ-παραγγελία ένα πακέτο με το PS5 -παραδόξως όχι με την Slim έκδοση- και το Call of Duty: Modern Warfare 3, με τιμή που ανέρχεται στα €499.99. Το ίδιο πακέτο υπάρχει και στο Amazon Αγγλίας.

Και τα δύο πακέτα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στις 10 Νοεμβρίου, λίγο μετά δηλαδή από την ημέρα που θα κυκλοφορεί επίσημα ο shooter τίτλος της Activision. Ωστόσο, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν οι προσφορές είναι πρωτοβουλίες των καταστημάτων ή αν είναι προγραμματισμένες εκπτώσεις από το ίδιο το PlayStation και το Xbox που θα εφαρμοστούν παντού εν όψει του Black Friday.

Φυσικά, μόλις υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις προσφορές των εταιριών στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε.