Fortnite: Από σήμερα θα μπορείτε να επιστρέψετε πίσω στον αρχικό χάρτη!

Κυκλοφόρησε το event
03 Νοεμβρίου 2023 13:45
Fortnite: Από σήμερα θα μπορείτε να επιστρέψετε πίσω στον αρχικό χάρτη!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Epic Games ξεκίνησε το λανσάρισμα του πρώτου χάρτη του Fortnite, που θα μεταφέρει τους παίκτες πίσω στο χρόνο, με την εταιρία να το ονομάζει “Fortnite OG”.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε την 1η σεζόν από τον Σεπτέμβριο του 2017 χωρίς να απουσιάζουν ωστόσο και gameplay στοιχεία από την τρέχουσα έκδοση, όπως το sprinting και το mantling.

Όπως είχε γίνει γνωστό, κάθε εβδομάδα θα βλέπετε και κάτι ξεχωριστό από το Fortnite και αυτό το ξεχωριστό event ξεκινάει από σήμερα με το Chapter 1 Season 1, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει διαθέσιμο το Chapter 1 Season 2 κλπ. Ολόκληρο το Chapter 1 θα κρατήσει για μία εβδομάδα και το battle pass θα είναι μικρότερο, αφού αντί για 100 tiers θα αποτελείται από 50.

Η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη του Fortnite OG:

Για την ιστορία, το Fortnite Battle Royale, όπως ονομαζόταν το μακρινό πλέον 2017, είχε κυκλοφορήσει ως συνοδευτικό παιχνίδι για το Fortnite: Save the World, λίγο μετά το ντεμπούτο του εξαιρετικά επιτυχημένου PlayerUnknown's Battlegrounds. Μέσα σε μερικούς μήνες έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, ξεπερνώντας τους 350 εκατομμύρια παίκτες μέχρι το Μάιο του 2020.

Tags: