Η Konami ίσως ετοιμάζει περισσότερα remakes για το Silent Hill

Η ανακοίνωση που έκανε και «άναψε φωτιές»
03 Νοεμβρίου 2023 13:26
Η Konami ίσως ετοιμάζει περισσότερα remakes για το Silent Hill

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η Konami ετοιμάζει το remake του Silent Hill 2 με την Bloober Team, αλλά φαίνεται ότι η εταιρία δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο σε αυτό το remake. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Konami ανέφερε στους επενδυτές της ότι ετοιμάζει “remakes” για την πασίγνωστη survival horror σειρά της.

Αναλυτικότερα, η Konami εκτός από τα οικονομικά της, στάθηκε και σε επερχόμενα παιχνίδια που έχει υπό ανάπτυξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, το οποίο λέει θα παραμείνει πιστό. Ωστόσο, στο τέλος των δηλώσεών της αναφέρθηκε ότι ετοιμάζει remakes για την πασίγνωστη σειρά Silent Hill, καθώς και νέα κεφάλαια πάνω στο franchise.

Όσον αφορά τα επερχόμενα projects μας, εργαζόμαστε επιμελώς στο Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, το οποίο αναδημιουργεί πιστά την ιστορία, τους χαρακτήρες και το σχεδιασμό του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της σειράς.

Αυτό το παιχνίδι θα έρθει με μοντέρνα γραφικά για την τρέχουσα γενιά, ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε και remakes, καθώς και εντελώς νέα παιχνίδια για τη σειρά Silent Hill, η οποία κέρδισε δημοτικότητα ως ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου.

Όπως μεταφέρει και το VGC, μπορεί αυτή η δήλωση να ξέφυγε κατά λάθος από την Konami και θα μπορούσε κάλλιστα να δηλώνει ότι εκτός από το remake του Silent Hill 2, θα φέρει και άλλα παλιότερα παιχνίδια του franchise στο σήμερα.

Η εταιρία έχει πολλά Silent Hill projects στα σκαριά. Αρχικά, το Silent Hill 2 ετοιμάζεται από την Bloober Team του The Medium, πρόσφατα κυκλοφόρησε το Silent Hill: Ascension, ενώ αναμένονται και τα Silent Hill Townfall και Silent Hill F.