Το Resident Evil 9 θα είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία της σειράς

Η Capcom σκοπεύει να ανεβάσει τον πήχη
01 Νοεμβρίου 2023 17:52
Το Resident Evil 9 θα είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία της σειράς

Νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Resident Evil μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από τον εξαιρετικά αξιόπιστο leaker ‘Dusk Golem’, ο οποίος είχε αποκαλύψει ξανά στο παρελθόν πολλές έγκυρες λεπτομέρειες τόσο για το πασίγνωστο horror franchise της Capcom, όσο και για το Silent Hill.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Golem ισχυρίζεται πως το Resident Evil 9, το οποίο φημολογείται πως είναι υπό ανάπτυξη από το 2018, θα έχει το μεγαλύτερο budget στην ιστορία της σειράς. Η Capcom ετοιμάζει το μεγαλύτερο Resident Evil που έφτιαξε ποτέ και παρόλο που ήδη εργάζεται σε αυτό εδώ και τόσα χρόνια, η κυκλοφορία του δεν αναμένεται πριν το 2025. Το ένατο κεφάλαιο θα ολοκληρώσει το αφηγηματικό τόξο που ξεκίνησε με το Resident Evil 7 του 2017, το οποίο άλλαξε σημαντικά την καθιερωμένη φόρμουλα της σειράς.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Resident Evil 9 δε θα είναι ακριβώς sequel, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Golem. Αντιθέτως, ο leaker ισχυρίζεται πως θα είναι κάτι εξ ολοκλήρου νέου, που συγχρόνως θα κλείσει την συγκεκριμένη ιστορία και θα φέρει μια νέα εποχή για τα Resident Evil.

Για την ιστορία, άλλες φήμες στο παρελθόν ήθελαν τον τίτλο να λαμβάνει χώρα σε μια "μια πόλη-φάντασμα στη Δύση" και, όπως και το Village, να περιλαμβάνει και μυθικά πλάσματα. Τα αν αυτά τα στοιχεία αληθεύουν ωστόσο μένει να το δούμε.