Μάθαμε τις πωλήσεις των πιο πρόσφατων Resident Evil παιχνιδιών

Νέα στοιχεία
30 Οκτωβρίου 2023 18:57
Μάθαμε τις πωλήσεις των πιο πρόσφατων Resident Evil παιχνιδιών

Η Capcom ανακοίνωσε τα νέα οικονομικά αποτελέσματά της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι συνολικές πωλήσεις ορισμένων τίτλων της. Τα στοιχεία είναι για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, που καλύπτει τον Μάιο έως και τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, λοιπόν, τα remake των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 4 έχουν πουλήσει 13.3 εκατομμύρια μονάδες, 8 εκατομμύρια μονάδες και 5.4 εκατομμύρια μονάδες αντίστοιχα. Παρόλο που το RE2 Remake έχει ξεπεράσει αρκετά τα 13 εκατ. δεν βρίσκεται καν στην πρώτη θέση του πιο εμπορικού τίτλου της εταιρίας, καθώς το Monster Hunter: World παραμένει στην κορυφή.

Όσον αφορά τα Devil May Cry, ολόκληρη η σειρά έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια αντίτυπα από την αρχή μέχρι σήμερα, ενώ από την άλλη το Dragon’s Dogma βρίσκεται στα 7.9 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.

Τα καλά νέα φαίνεται ότι σταματούν εδώ, όπως λέει και το bloody disgusting, καθώς το πρόσφατο νέο IP της εταιρίας, Exoprimal, δεν κατάφερε να αποκτήσει τον κόσμο που θα ήθελε η Capcom και μέχρι στιγμής έχει πουλήσει λιγότερα από 940.000 αντίτυπα.

Τέλος, ολόκληρη η Resident Evil σειρά έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ τα Street Fighter ξεπέρασαν τα 52 εκατ. Όσον αφορά την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρίας, αυτή είναι το “Separate Ways” DLC για το Resident Evil 4, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο Steam, στα PlayStation 5 και στα Xbox.

Όσον αφορά την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρίας, αυτή είναι το “Separate Ways” DLC για το Resident Evil 4, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο Steam, στα PlayStation 5 και στα Xbox.