Η στολή του Robert Pattinson από το The Batman εμφανίστηκε στο Batman: Arkham Knight…για λίγο!

Στην PC έκδοση του παιχνιδιού
26 Οκτωβρίου 2023 23:47
Η στολή του Robert Pattinson από το The Batman εμφανίστηκε στο Batman: Arkham Knight…για λίγο!

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα πολύ…παράξενο περιστατικό που αφορά το Batman: Arkham Knight και το The Batman του Matt Reeves με τον Robert Pattinson. Σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω του X/Twitter, η στολή του χαρακτήρα από την ταινία εμφανίστηκε μέσα στο παιχνίδι.

Αρκετοί χρήστες άρχισαν να δημοσιευτούν στο συγκεκριμένο social media διάφορες φωτογραφίες από το Batman: Arkham Knight, οι οποίες παρουσίαζαν τον Bruce Wayne του παιχνιδιού να φοράει τη στολή από την πρόσφατη ταινία. Φαίνεται ότι η στολή βρέθηκε μόνο στην έκδοση του PC και πιο συγκεκριμένα του Epic Games Store, αλλά λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, καθώς ούτε η Warner Bros. αλλά ούτε και η Rocksteady έχουν δηλώσει επίσημα ότι η στολή θα καταφθάσει μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, όπως λένε αρκετοί gamers, κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες και μάλλον η εταιρία έβαλε τη στολή κατά λάθος μέσα στην έκδοση του Epic Games Store και ύστερα την αφαίρεσε.

 

Κάποιοι βέβαια πρόλαβαν να ανεβάσουν μέχρι και βίντεο στο YouTube και μπορείτε να δείτε ένα από αυτά παρακάτω.

Tags: