Diablo 4: Η κοινότητα πιο κοντά από ποτέ στο μυστικό level με τις αγελάδες, μετά από νέα ανακάλυψη!

Αλλά ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση
26 Οκτωβρίου 2023 16:47
Diablo 4: Η κοινότητα πιο κοντά από ποτέ στο μυστικό level με τις αγελάδες, μετά από νέα ανακάλυψη!

Το μυστήριο γύρω από το "secret cow level" του Diablo 4 αρχίζει επιτέλους ξετυλίγεται! Συγκεκριμένα, τέσσερις μήνες μετά την διάθεση του τίτλου, ένας παίκτης, ο Grampajoe, ισχυρίζεται ότι βρήκε ένα σημαντικό στοιχείο αφού εξουδετέρωσε ακριβώς 666 αγελάδες. Η τελευταία αγελάδα, η οποία είχε ένα ιδιόμορφο εφέ κόκκινου curse, έριξε στον Grampajoe το "Musty Tome", ένα relic που προηγουμένως η κοινότητα πίστευε ότι δεν μπορούσε να αποκτηθεί!. Αυτό, σε συνδυασμό με το Bloody Wooden Shard και το Metallic Fragment, πιστεύεται ότι είναι το κλειδί για την αποκάλυψη του κρυμμένου level με τις ατελείωτες αγελάδες, μια παράδοση που υπάρχει στο ιστορικό franchise από το Diablo 2.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Blizzard είχε αφαιρέσει τον Ιούλιο ένα quest που αναφερόταν σε αυτά τα relics, οδηγώντας πολλούς να εγκαταλείψουν τις ελπίδες για την ύπαρξη ενός τέτοιου μυστικού επιπέδου στο Diablo 4. Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη του Grampajoe, διάφοροι παίκτες της κοινότητας συγκέντρωσαν όλα τα relics και πραγματοποίησαν τη σχετική τελετουργία, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει στο παιχνίδι ένα κρυφό κελάρι με μερικές αγελάδες, νεκρές οντότητες και ένα stamina potion.

Τα μέχρι τώρα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι σκοτώνοντας 666 αγελάδες, το παιχνίδι ρίχνει το πρώτο relic, κάτι που επηρεάζεται από την τοποθεσία του παίκτη. Μετά το αρχικό relic, τα άλλα εμφανίζονται απρόβλεπτα. Ωστόσο, μεταξύ των ανακαλύψεων των relics χρειάζεται μια περίοδος αναμονής διάρκειας μιας εβδομάδας (666.666 δευτερόλεπτα). Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα αυτά τα relics στα Ox αγάλματα του Ked Bardu για να πάρουν ένα κλειδί για το "Forlorn Hovel". Η εκκαθάριση αυτής της περιοχής ανταμείβει τους παίκτες με το προαναφερθέν stamina potion.

Το stamina potion αυτό θυμίζει τα οκτώ που έριχνε ο Cow King στο Diablo 2. Ωστόσο, η κοινότητα δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη τα μυστικά του, παρά τις πολυάριθμες προσπάθειες. Για την ώρα, οι παίκτες δοκιμάζουν διάφορα σενάρια, όπως η χρήση του potion κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων πιστών του campaign, ενώ άλλοι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν σχετικά σχήματα και σύμβολα στο παιχνίδι.

Βέβαια, μια επικρατούσα θεωρία είναι ότι το μυστικό επίπεδο δεν υπάρχει καν στο Diablo 4, καθώς επίσημα η Blizzard αρνείται την ύπαρξή του, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά στα relics ή στο Forlorn Hovel στα notes των πρόσφατων patches. Έτσι, παρόλο που οι data miners και οι παθιασμένοι παίκτες έχουν ξεθάψει πολλά στοιχεία, η τελική ανακάλυψη μπορεί να είναι απλά ένα patch μακριά.