H Pokémon Company θα φέρει το επόμενο Detective Pikachu υπό έναν όρο

Παρόλο που ολοκληρώνεται η κεντρική ιστορία
21 Οκτωβρίου 2023 15:51
H Pokémon Company θα φέρει το επόμενο Detective Pikachu υπό έναν όρο

Η The Pokémon Company προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans του Detective Pikachu. Το Detective Pikachu Returns κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκλειστικά για το Nintendo Switch και όπως όλα δείχνουν, αν τα πάει καλά εμπορικά, ίσως υπάρχει και ένα επόμενο κεφάλαιο.

Μιλώντας στο Famitsu, ο Hiroyuki Jinnai της Creatures Inc, η οποία είναι η ομάδα που έφερε το Detective Pikachu Returns, δήλωσε ότι αν το νέο παιχνίδι τα πάει καλά και αν οι παίκτες το θέλουν, τότε υπάρχει χώρος και για ένα νέο project. Τι κι αν το “Returns” ολοκληρώνει την ιστορία που ξεκίνησε με το Detective Pikachu το 2016, αν υπάρχει θετικό “vibe” τότε ένα spin-off θα ήταν στις σκέψεις της εταιρίας.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός spin-off. Το Returns ολοκληρώνει την ιστορία των Jinnai Tim, Pikachu και Harry, ωστόσο, όλο το προσωπικό αγαπάει τον Pikachu, οπότε ίσως υπάρξει μια διαφορετική εξέλιξη από την κύρια ιστορία.

Στη συνέχεια, ο Tsunekazu Ishihara της The Pokémon Company είπε τα εξής: Δεν μπορώ να δώσω καμία υπόσχεση αυτή τη στιγμή, αλλά εάν το Detective Pikachu Returns γνωρίσει καλή αποδοχή και υπάρξει μεγάλη ζήτηση για αυτό, τότε υπάρχει περιθώριο για ένα spin-off.

Το Detective Pikachu Returns κυκλοφορεί στο Nintendo Switch από τις 6 Οκτωβρίου.

Tags: