Η Sony κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να δείτε πριν παίξετε το Spider-Man 2 του PS5

Ένα recap της ιστορίας για εσάς που δε θυμάστε ακριβώς τι είχε συμβεί
20 Οκτωβρίου 2023 14:28
Η Sony κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να δείτε πριν παίξετε το Spider-Man 2 του PS5

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί από σήμερα στο PlayStation 5 συνεχίζοντας τις περιπέτειες των Peter Parker και Miles Morales. Αν δε θυμάστε πολύ καλά τι είχε συμβεί στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Insomniac Games, η Sony μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για εσάς.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation ανέβηκε ένα ολοκαίνουργιο trailer που θέλει να σας κάνει recap την ιστορία των δύο ηρώων της Marvel. Μεταξύ άλλων θέλει να σας παρουσιάσει μερικά σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στα Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Το βίντεο διαρκεί περίπου 2:30 λεπτά και παρουσιάζει σκηνές από τα δύο παιχνίδια, ενώ παράλληλα μιλούν οι δύο χαρακτήρες μεταξύ άλλων και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η περιγραφή του Spider-Man 2 αναφέρει: "Οι Spider-Men, Peter Parket και Miles Morales επιστρέφουν για μία νέα συναρπαστική περιπέτεια στο αναγνωρισμένο franchise της Marvel’s Spider-Man για το PlayStation 5. Εξοπλισμένοι με τη νέα bioelectric Venom δύναμη του Miles και τα όπλα του Peter, τα Spider-Arms, οι Spider-Men έρχονται αντιμέτωποι με στην απόλυτη δοκιμασία και μέσα, αλλά και έξω από τη μάσκα τους, καθώς παλεύουν να σώσουν την πόλη, ο ένας τον άλλον και αυτούς που αγαπούν από το τερατώδες Venom".

Δείτε το trailer παρακάτω:

 

Η Insomniac Games επιβεβαίωσε ότι θα φέρει σύντομα ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό που θέλουν οι παίκτες. Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Εμείς παίξαμε το Marvel’s Spider-Man 2 και μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουργιο “UH Play” μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί από σήμερα αποκλειστικά στο PlayStation 5.