Το νέο Mortal Kombat για iPhone και Android μόλις κυκλοφόρησε

Για Fatalities όπου και αν βρίσκεστε
17 Οκτωβρίου 2023 23:40
Το νέο Mortal Kombat για iPhone και Android μόλις κυκλοφόρησε

Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του Mortal Kombat 1 για τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τώρα η Warner Bros. Games έρχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία για τους mobile games στα iPhone και Android.

Συγκεκριμένα, το ολοκαίνουργιο Mortal Kombat: Onslaught μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για μια πολύ διαφορετική εμπειρία απ’ ότι ενδεχομένως θα περίμεναν οι περισσότεροι, αφού το Onslaught δεν είναι καν fighting τίτλος! Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόκειται για ένα collection role-playing game (RPG) δια χειρός NetherRealm Studios, το οποίο υπόσχεται την πρώτη mobile κινηματογραφική story εμπειρία της σειράς.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, οι παίκτες θα κληθούν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα μαχητών από ένα τεράστιο roster χαρακτήρων και έπειτα να τη χρησιμοποιήσουν σε τεράστιες real-time μάχες, για να σταματήσουν μια σκοτεινή και επικίνδυνη απειλή από το να φέρει το χάος στα realms. Ειδικότερα, η ιστορία του επικεντρώνεται στον έκπτωτο Elder God Shinnok, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τη δύναμή του, συλλέγοντας ιερά κειμήλια από όλα τα βασίλεια. Οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον Raiden και να δημιουργήσουν μια ομάδα μαχητών για να βάλουν φρένο σε αυτά τα σχέδια.

Μπορείτε να βρείτε το Mortal Kombat: Onslaught στο Google Play πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε το Mortal Kombat: Onslaught στο App Store πατώντας εδώ.