To παράξενο SILENT HILL: Ascension έχει επίσημη ημερομηνία και νέο trailer!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
17 Οκτωβρίου 2023 20:14
To παράξενο SILENT HILL: Ascension έχει επίσημη ημερομηνία και νέο trailer!

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επιβεβαιώθηκαν. Και επίσημα, η σειρά Silent Hill θα επιστρέψει αυτό τον Οκτώβριο, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια γεμάτα φήμες, σκαμπανεβάσματα και αναμονή.

Ειδικότερα, το πρώτο παιχνίδι του franchise που θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή που έχει ετοιμάσει η Konami θα είναι το Silent Hill: Ascension, μια ιδιαίτερη εμπειρία που αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου. Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η ομάδα ανάπτυξης Genvid Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το Premiere Trailer της εμπειρίας, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά πλάνα και προσφέρει μια πρώτη γεύση από την ιστορία.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept, το Silent Hill: Ascension θα είναι μια διαδραστική streaming σειρά, η οποία θα εκτυλίσσεται ταυτόχρονα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσοι την παρακολουθούν θα μπορούν να βοηθήσουν να αποφασιστεί η μοίρα των βασικών χαρακτήρων. Αυτό σημαίνει ότι καθώς η ιστορία προχωρά, το κοινό θα έχει λόγο στο ποιος θα επιβιώσει, ποιος θα λυτρωθεί ή θα καταδικαστεί από τις πράξεις του και ποιος θα υποστεί τις σχεδόν σίγουρα φρικτές συνέπειες. Σύμφωνα με την Genvid Entertainment, ούτε καν οι ίδιοι οι προγραμματιστές δεν θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα της ιστορίας, μέχρι αυτή να εξελιχθεί.

Οι θεατές/παίκτες θα μπορούν να συντονίζονται σε συγκεκριμένες στιγμές και κάθε μέρα θα είναι διαφορετική με βάση τις αλληλεπιδράσεις τους. Η Genvid έχει δημιουργήσει ένα διαδραστικό σύστημα πραγματικού χρόνου που θα επιτρέπει στους θεατές από όλο τον κόσμο να αποφασίσουν για τη μοίρα αυτών των χαρακτήρων και πάνω στο οποίο στηρίζεται το όλο εγχείρημα. Τέλος, θα υπάρχουν "daily live story scenes", ενώ για όσους έχουν χάσει τα γεγονότα κάποιας ημέρας θα υπάρχει και δυνατότητα να τα δουν έπειτα, on-demand.

Κατεβάστε το SILENT HILL: Ascension στο Google Play Store.

Κατεβάστε το SILENT HILL: Ascension στο App Store.

Για την ιστορία, οι τελευταίες Silent Hill κυκλοφορίες ήταν η τριάδα των Silent Hill: Downpour, Silent Hill HD Collection και Silent Hill: Book of Memories το 2012. Έπειτα, η σειρά υποτίθεται πως θα περνούσε στα χέρια του θρυλικού και λατρεμένου σχεδιαστή Hideo Kojima, ο οποίος έκανε tease το project του μέσα από το P.T., ένα σύντομο demo που με τον τρόπο του άλλαξε το horror είδος. Εν τέλει, το Silent Hills των Kojima και Guillermo del Toro ακυρώθηκε το 2015, με μια μεγάλη δημόσια κόντρα να ακολουθεί μεταξύ του δημιουργού και της Konami.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι πέρα από το Ascension, τέτοιο καιρό πέρυσι είχε ανακοινωθεί και το remake του θρυλικού Silent Hill 2, καθώς και τα Silent Hill: Townfall και Silent Hill f.