Το Pokémon GO φέρνει ένα χαρακτηριστικό που ήθελαν χρόνια οι παίκτες

Και ναι, είναι μάλλον αυτό που φαντάζεστε
16 Οκτωβρίου 2023 19:35
Το Pokémon GO φέρνει ένα χαρακτηριστικό που ήθελαν χρόνια οι παίκτες

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που θα χαροποιήσει τους παίκτες παγκοσμίως πρόκειται να ενταχθεί σε λίγες ώρες από σήμερα στο Pokémon GO. Πιο συγκεκριμένα, η Niantic μόλις ανακοίνωσε το Party Play, μία λειτουργία που επιτρέπει σε τέσσερις παίκτες να παίξουν το παιχνίδι μαζί σε co-op.

Το χαρακτηριστικό αυτό θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες που είναι πάνω από 15 level και θα επιτρέπει σε τέσσερα άτομα να μοιράζονται την πρόοδό τους και τις προκλήσεις που συναντούν στο παιχνίδι, να παίρνουν bonus όταν μάχονται, καθώς και άλλα πολλά πλεονεκτήματα.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και ειδικά rewards για όσους παίζουν co-op. Η Niantic ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τα εξής: Οι εκπαιδευτές θα αναλάβουν να ολοκληρώσουν τα Party Challenges και να κερδίζουν αποκλειστικές ανταμοιβές όπως νέα μπλουζάκια για το Avatar τους.

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση και σε bonus κίνηση όταν κάνουν raids, όπου θα διπλασιάζεται η ζημιά που προκαλεί το Charged Attack τους. Μόλις οι εκπαιδευτές τελειώνουν το co-op θα λαμβάνουν μια περίληψη με τη δραστηριότητά τους.

Δείτε εικόνες από το Play Party

Το Party Play θα ενταχθεί στο Pokémon GO στις 17 Οκτωβρίου. Το επόμενο μεγάλο event του τίτλου ονομάζεται Pokémon Go Halloween 2023, και θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα.

Tags: