Οι γάτες στο Assassin's Creed Mirage έχουν μια μοναδική λεπτομέρεια!

Μέχρι και αυτές είναι πιστές στις ρίζες της σειράς!
09 Οκτωβρίου 2023 17:54
Οι γάτες στο Assassin's Creed Mirage έχουν μια μοναδική λεπτομέρεια!

Το Assassin's Creed Mirage κρύβει μια πολύ έξυπνη λεπτομέρεια, που αν τη δείτε, μετά δε θα μπορείτε να την ξεχάσετε εύκολα! Ποια είναι αυτή; Το τρίχωμα σε μερικές από τις γάτες που κυκλοφορούν στην Βαγδάτη του, σχηματίζει το σύμβολο των Assassins ή Hidden Ones, όπως λέγονται στο παιχνίδι!

Το αξιοσημείωτο είναι πως υπήρχε όντως μια τέτοια γάτα στην πραγματικά και δεν πρόκειται για κάτι που απλά σκαρφίστηκαν τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, ένας λάτρης του franchise είχε μια γάτα, της οποίας το τρίχωμα της οποίας έμοιαζε όντως σα να σχηματίζει το σύμβολο των Assassins, τριγύρω από τη μύτη της. Ωστόσο, όταν ο fan έχασε δυστυχώς το κατοικίδιό του, ένας φίλος του ζήτησε από την Ubisoft να απαθανατίσει τη γατούλα του, προσφέροντας «καφέ και κουλουράκια» σε όποιον developer τον βοηθήσει.

Εν τέλει, η Ubisoft φαίνεται πως έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα, όπως επιβεβαίωσε ένας moderator στο subreddit του Assassin’s Creed. Παρακάτω θα βρείτε τόσο τη φωτογραφία και το σχόλιο που έπεισε την γαλλική εταιρία, όσο και φωτογραφικό υλικό από το ίδιο το παιχνίδι.

Το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφορεί από τις 5 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με τιμή του ανέρχεται σε €49.99.

Το Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour και το stealth, με τα assassinations να είναι πιο έντονα από ποτέ, ενώ επιστρέφουν και διάφοροι λατρεμένοι μηχανισμοί, όπως το pickpocketing και το social stealth.