Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Δύο τίτλους αυτή τη φορά
07 Οκτωβρίου 2023 15:38
Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games πρόκειται να σας κάνει δώρο δύο παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα, αντί για ένα που είδαμε την περασμένη Πέμπτη. Πιο συγκεκριμένα, μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά του Godlike Burger που τρέχει τώρα στην κατηγορία Free Games, η εταιρία σάς έχει δύο τίτλους που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι που θα γίνει διαθέσιμο την ερχόμενη Πέμπτη είναι το Blazing Sails της Get Up Games, το οποίο είναι ένα co-op multiplayer action πειρατικό battle royale για τους λάτρεις του είδους. Συνεχίζοντας, ο 2ος δωρεάν τίτλος ονομάζεται Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE και ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο πακέτο που έχει τα Q.U.B.E. (2012) και Q.U.B.E. Director's Cut (2014), μαζί με διάφορα άλλα καλούδια.

Τα Blazing Sails και Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE θα γίνουν διαθέσιμα στο Epic Games Store την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας. Η προσφορά τους θα ολοκληρωθεί στις 19 Οκτωβρίου την ίδια ώρα.

Μέχρι να γίνουν διαθέσιμα τα παραπάνω παιχνίδια στην υπηρεσία, μην ξεχάσετε να κάνετε δικό σας το παιχνίδι που τρέχει τώρα στην Free Games κατηγορία του καταστήματος. Ο λόγος γίνεται για το Godlike Burger, ένα παιχνίδι που έχει δημιουργήσει η Liquid Pug και είναι publisher η Daedalic Entertainment. Η αρχική τιμή του ήταν 19.99 ευρώ, αλλά από σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας χωρίς κανένα κόστος και να το κρατήσετε για πάντα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.