Το Cyberpunk 2077 έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων πιο γρήγορα απ’ ότι το Witcher 3

Η CD Projekt Red αποκάλυψε τις πωλήσεις του
05 Οκτωβρίου 2023 17:46
Το Cyberpunk 2077 έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων πιο γρήγορα απ’ ότι το Witcher 3

Η CD Projekt Red έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων του Cyberpunk 2077 και όπως ανακοίνωσε η ίδια, κατάφερε να φτάσει ένα σημαντικό ορόσημο πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι έκανε το The Witcher 3: Wild Hunt.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το Cyberpunk 2077 έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 25 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι τώρα πούλησε άλλες 5 εκατομμύρια μονάδες. Επιπροσθέτως, το Phantom Liberty, το πρώτο μεγάλο expansion του τίτλου, κατάφερε να πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα.

Τα παραπάνω νέα ήρθαν κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, με τον CEO της CD Projekt Red, Adam Kiciński, να λέει ότι το Cyberpunk 2077 θεωρείται ένα άκρως επιτυχημένο παιχνίδι, παρόλο που είχε κατέβει τότε από το PlayStation Store.

Το Cyberpunk 2077 έφτασε τα 25 εκατομμύρια μέσα σε περίπου 2 χρόνια και 10 μήνες, ενώ από την άλλη για να φτάσει το The Witcher 3 τα 25 εκατομμύρια έκανε περίπου 4 χρόνια και 6 μήνες. Όπως είχαμε μάθει επίσης πρόσφατα, το 3ο κεφάλαιο του Witcher είχε πουλήσει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019 28 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty έφτασε και το ατμοσφαιρικό launch trailer θα σας ψήσει!

Τι περιλαμβάνει συνοπτικά το Phantom Liberty DLC του Cyberpunk 2077:

  • Την Dogtown - μια νέα επικίνδυνη περιοχή
  • Ολοκαίνουργια ιστορία και νέους χαρακτήρες
  • Νέες αποστολές, boss fights κ.α.
  • Αποστολές με οχήματα και εναέριες ρίψεις - ατελείωτα dynamic events
  • Το νέο Relic skill tree με τα νέα Relic abilities
  • 100+ νέα αντικείμενα - όπλα, cyberware, αυτοκίνητα και ρούχα
  • Missile launchers για τα οχήματα
  • Αύξηση του level cap σε 60

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω expansion αφήνει πίσω τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One του Cyberpunk 2077, καθώς κυκλοφορεί μόνο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς έναντι €29,99.

Για την ιστορία, πρόσφατα κυκλοφόρησε και η τεράστια εντελώς δωρεάν αναβάθμιση 2.0 του Cyberpunk 2077, για όλους τους κατόχους του τίτλου στα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.