Η Activision έχει ήδη προγραμματίσει ποια Call of Duty θα βγουν από τώρα μέχρι το 2027

Τεράστιος ο αριθμός των developers που δουλεύει στο franchise
04 Οκτωβρίου 2023 00:45
Η Activision έχει ήδη προγραμματίσει ποια Call of Duty θα βγουν από τώρα μέχρι το 2027

Σε μια δήλωση που μάλλον δε θα σοκάρει πολλούς προέβη η Activision, αποκαλύπτοντας πως μπορούμε να περιμένουμε νέα Call of Duty παιχνίδια για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρίας, Rob Kostich, συζήτησε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της σειράς, στο πλαίσιο μια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης με το GamesBeat.

Εκεί, επιβεβαίωσε ότι πάνω από 3.000 developers εργάζονται πλέον στα Call of Duty παιχνίδια, με όλα τα στούντιο της Activision να συνεισφέρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Συνολικά, η εταιρία κοιτάζει διαρκώς το μέλλον και έτσι έχει ένα πρόγραμμα παιχνιδιών πάνω στα οποία δουλεύει, ξεκινώντας από τώρα με το Call of Duty: Modern Warfare 3 του 2023, μέχρι το Call of Duty του 2027.

Μιλώντας, λοιπόν, για το μέλλον, ο Kostich τόνισε:

Βρισκόμαστε συνεχώς στη φάση του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, στη φάση του. Αυτή τη στιγμή, έχουμε στα πλάνα μας παιχνίδια μέχρι το '27, όσον αφορά τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύουμε.

Κοιτάξτε, έχουμε μάθει. Νομίζω ότι έχουμε κυκλοφορήσει πολλά παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο μέλλον. Πιθανότατα φτάσαμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε. Κάναμε κάποια παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο παρελθόν. Αρχίζεις να βλέπεις με την πάροδο του χρόνου τι πραγματικά έχει απήχηση στην κοινότητα.

Βλέπεις πως τα franchises Modern Warfare και Black Ops είναι πραγματικά δημοφιλή. Σίγουρα είχαμε και κάποια άλλα παιχνίδια που πήγαν πολύ καλά, όπως το αρχικό World War II παιχνίδι της Sledgehammer από το 2017 που πήγε πάρα πολύ καλά.

Είναι μια ισορροπία, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι αισθανόμαστε ότι πρέπει πραγματικά να παρέχουμε καλές διαφοροποιημένες εμπειρίες, για να μπουν οι άνθρωποι και να αισθανθούν ότι βιώνουν νέα είδη διασκέδασης.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.