Πιστολίδια, χάος και Eminem στο Multiplayer trailer του Call of Duty: Modern Warfare 3

Το “Till I Collapse“ δένει τέλεια με τη δράση του φετινού multiplayer του COD
03 Οκτωβρίου 2023 18:29
Πιστολίδια, χάος και Eminem στο Multiplayer trailer του Call of Duty: Modern Warfare 3

Πιστή στην υπόσχεσή της η Activision κυκλοφόρησε το trailer που αποκαλύπτει το Multiplayer κομμάτι του πολυαναμενόμενου Call of Duty: Modern Warfare 3.

Η πρώτη ματιά στην multiplayer ενότητα και το περιεχόμενό της δίνεται με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο και μοντάζ χάρις φυσικά και στο κομμάτι "Till I Collapse" του Eminem, το οποίο ντύνει το "Multiplayer trailer". 

Για δύο ολόκληρα λεπτά τα πιστολίδια, οι εκρήξεις, τα εντυπωσιακά kills και executions αλλά και το χάος των αρμάτων στο πεδίο μάχης, μαζί με ρουκέτες και πυρηνικές κεφάλες να εκτοξεύονται, δεν σταματούν και ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη. Με έξυπνο τρόπο η Sledgehammer Games παρουσιάζει και του νέους μηχανισμούς του multiplayer όπως τα canted sights, τις tactical επιλογές στόχευσης, του sliding και πολλών ακόμα. 

Δείτε το Multiplayer trailer το Call of Duty: Modern Warfare 3

Η πλήρης αποκάλυψη όλων των ενοτήτων του Multiplayer του Modern Warfare 3 θα γίνει στο επερχόμενο ειδικό event. Το COD Next livestream θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος και η Activision ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει in-game "δωράκια" σε όσους παρακολουθήσουν τα streams της. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Modern Warfare 3 θα περιλαμβάνει 16 χάρτες που έγιναν remastered: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, και Wasteland.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.