Παίκτης του Final Fantasy 14 κατάφερε κάτι που κανείς δεν μπόρεσε εδώ και δέκα χρόνια!

Και είναι απλά εντυπωσιακό
02 Οκτωβρίου 2023 17:35
Παίκτης του Final Fantasy 14 κατάφερε κάτι που κανείς δεν μπόρεσε εδώ και δέκα χρόνια!

Ένας παίκτης του γνωστού MMO παιχνιδιού, Final Fantasy 14, κατάφερε κυριολεκτικά αυτό που κανείς δεν μπόρεσε εδώ και δέκα χρόνια. Όπως μαθαίνουμε από το Games Radar, ένας παίκτης στην Ιαπωνία απέκτησε όλα τα Achievements του τίτλου ύστερα από μία δεκαετία. Ναι, καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με ένα post που δημοσιεύτηκε στο Reddit, ένας παίκτης από την Ιαπωνία κατάφερε να ξεκλειδώσει όλα τα Achievements του Final Fantasy 14, τα οποία είναι ακριβώς 2,751. Πρόκειται για κάτι πολύ εντυπωσιακό και χρονοβόρο -όπως φάνηκε- που μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε καταφέρει να τα αποκτήσει.

Το πασίγνωστο MMO παιχνίδι έχει μία τεράστια λίστα από Achievements, όχι μόνο επειδή βρίσκεται στην αγορά περίπου δέκα χρόνια, αλλά γιατί έχει λάβει και πάρα πολλά expansions που προσθέτουν εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε με όλα τα Achievements

Όπως μεταφέρει το IGN, για να ξεκλειδώσει κάποιος όλα τα Achievements στο παιχνίδι δε θα πρέπει να ολοκληρώσει μόνο την ιστορία, αλλά να βγάλει εις πέρας και όλα τα side quests, να αποκτήσει όλα τα αντικείμενα, να ολοκληρώσει κάποιες ειδικές αποστολές και τα ultimate raids, να κάνει εκατοντάδες dungeons και hunts, να παίξει PvP με πολλά classes και πολλά ακόμα.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος παίκτης θα πρέπει να ασχοληθεί και με τα καινούργια Achievements που θα γίνουν διαθέσιμα το καλοκαίρι του 2024, αφού όπως γνωρίζουμε η Square Enix ετοιμάζει το Dawntrail expansion.