Προσοχή αν δεν έχετε τελειώσει ακόμα τα Pokémon Scarlet και Violet

Βρέθηκε bug στην τελική μάχη
02 Οκτωβρίου 2023 12:21
Προσοχή αν δεν έχετε τελειώσει ακόμα τα Pokémon Scarlet και Violet

Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο update για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet που βελτίωνε μεταξύ άλλων και τις επιδόσεις του παιχνιδιού. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλοί παίκτες βρήκαν ένα bug που καλό θα ήταν να το έχετε υπόψιν, αν ακόμα δεν έχετε φτάσει στην τελική μάχη.

Σύμφωνα με τους παίκτες, αυτό το bug κάνει το παιχνίδι να «κρασάρει» κατά τη διάρκεια της τελικής μάχης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο παίκτης να τη συνεχίσει και να δει αργότερα τα credits. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι σταματάει όταν ο παίκτης πρέπει να επιλέξει κάποια στιγμή ένα από τα τελευταία Pokémon του party του.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

Διάφοροι χρήστες ανακάλυψαν ότι αυτό το κόλλημα του παιχνιδιού μπορεί να συμβαίνει όταν ο παίκτης έχει ήδη καταγεγραμμένο στο Pokédex το Koraidon (Scarlet) και το Miraidon (Violet) πριν λάβει χώρα η τελική μάχη. Όταν πάνε να επιλέξουν το τέταρτο ή το πέμπτο Pokémon από το party, το παιχνίδι κολλάει αμέσως, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα και ούτε να επιστρέψουν πίσω.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί αυτό το bug, αλλά σύμφωνα με έναν χρήστη στο X, μπορείτε να το παρακάμψετε αν έχετε μόλις 3 Pokémon στην τελική μάχη και όχι ολόκληρο το party σας.

Tags: