Μάθαμε τι συμβαίνει με το εξαφανισμένο trailer του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

H Sony τοποθετήθηκε επίσημα
30 Σεπτεμβρίου 2023 13:30
Μάθαμε τι συμβαίνει με το εξαφανισμένο trailer του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Αναστάτωση προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα καθώς η Star Wars κοινότητα ανακάλυψε πως το teaser trailer της ανακοίνωσης του remake του Star Wars: Knights of the Old Republic είχε εξαφανιστεί από το YouTube. Ως αποτέλεσμα οι εικασίες περί ακύρωσης του PS5 remake του θρυλικού RPG τίτλου της Bioware δεν άργησαν να γίνουν, μιας και τελευταία φορά τα νέα που είχαμε ακούσει για το project ήταν δυσάρεστα και η developer εταιρία του αντιμετώπιζε διάφορες δυσκολίες. 

Τέλος στις εικασίες για το ζήτημα του Star Wars: Knights of the Old Republic έβαλε η ίδια η Sony, καθώς τοποθετήθηκε επίσημα δημοσίως. Σε απάντηση που έδωσε στο Kotaku, η Sony έριξε το φταίξιμο της εξαφάνισης του reveal trailer του παιχνιδιού στα δικαιώματα της μουσικής, λέγοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη είναι "φυσιολογική". 

Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής στο μέσο: "Στο πλαίσιο των συνηθισμένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, διαγράφουμε περιουσιακά στοιχεία με αδειοδοτημένη μουσική όταν λήγουν οι άδειες." Επομένως το trailer αναγκάστηκε να "κατέβει" από το επίσημο κανάλι του PlayStation λόγω της μουσικής που περιέχει, η οποία είναι το main theme του Star Wars, το οποίο ανήκει στην Disney, όπως σημειώνει το Kotaku. 

Με λίγα λόγια, τελικά, ίσως και να μην υπάρχουν τόσα σύννεφα πάνω από το ταλαιπωρημένο project όπως αρχικά είχε δημιουργηθεί η εντύπωση. 

Να θυμίσουμε ότι το Star Wars: Knights of the Old Republic Remake είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο του PlayStation Showcase τον Σεπτέμβριο του 2021 ως αποκλειστικό του PS5 στις κονσόλες και για το PC.