Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Αν πάρετε τη λάθος απόφαση μπορεί να κλειδωθείτε εκτός main quest!

Δείτε ή μάλλον…προσέξτε τη λεπτομέρεια που πρόσθεσε
27 Σεπτεμβρίου 2023 19:26
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Αν πάρετε τη λάθος απόφαση μπορεί να κλειδωθείτε εκτός main quest!

To ολοκαίνουργιο Phantom Liberty πακέτο επέκτασης του Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες και όπως ανακάλυψε η κοινότητα, η CD Projekt έχει επιμεληθεί μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να προσέξετε.

Συγκεκριμένα, με μια λάθος απόφαση στην αρχή του expansion, μπορείτε να κλειδωθείτε εκτός του main quest! Αυτό δε σημαίνει πως θα χάσετε την πρόσβαση στην ολοκαίνουργια περιοχή Dogtown, αλλά οι βασικές αποστολές, όπως αυτές με τον Idris Elba, δεν θα μπορούν ολοκληρωθούν.

Ακολουθούν σχετικά μικρά spoilers για μια από τις πρώτες αποστολές του Cyberpunk 2077: Phantom Liberty


Η επίμαχη επιλογή εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του "Lucretia My Reflection", της τέταρτης κύριας αποστολής του expansion. Χωρίς να αποκαλύψουμε πολλά, μετά από μια σημαντική μάχη, οι παίκτες συνοδεύουν τη Rosalind Myers, την πρόεδρο της NUSA, σε μια ασφαλή τοποθεσία. Αφού φέρουν τον Solomon Reed στο κρησφύγετο, ακολουθεί μια συζήτηση. Ο Reed θέτει μια ερώτηση, προσφέροντας τρεις απαντήσεις. Ενώ οι δύο αρχικές προχωρούν την αφήγηση, η τρίτη επιλογή "You're right, I'm out" τερματίζει μόνιμα και απότομα το main quest του Phantom Liberty!


Επομένως, αν θέλετε να εξερευνήσετε πλήρως όλα όσα προσφέρει το νέο expansion, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί με τη συγκεκριμένη απόφαση!

Για την ιστορία και στην εισαγωγή του Phantom Liberty υπάρχει ένα ακόμη fail state που ακυρώνει όλο το main quest, με την CD Projekt να έχει επιμεληθεί και ένα ειδικό cutscene για αυτή την περίπτωση!