Tekken 8: Επιστρέφει ένας από τους πιο λατρεμένους και παράξενους μαχητές του

Χρόνια και ζαμάνια!
22 Σεπτεμβρίου 2023 16:40
Tekken 8: Επιστρέφει ένας από τους πιο λατρεμένους και παράξενους μαχητές του

Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε έναν μαχητή του Tekken που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αγαπημένους μαχητές της κοινότητας καθώς και στους πιο παράξενους μαχητές όλου του ρόστερ. 

Ο λόγος φυσικά για το Panda που επιστρέφει με το TEKKEN 8, μετά από 4 ολόκληρες γενιές κονσολών, καθώς η πρώτη και τελευταία φορά που εμφανίστηκε ήταν στο TEKKEN 3 στο PlayStation 1! Πέραν της αξιολάτρευτης εμφάνισής του και των... δολοφονικών πολεμικών ενστίκτων του, το μοντέλο του Panda θα εμφανιστεί πλήρως ανανεωμένο με γραφικά τρέχουσας γενιάς χάρη στην Unreal Engine 5.

Λόγω αυτών θα υπάρξουν βελτιώσεις στα animation του, αλλαγές στον τρόπο μάχης και των κινήσεών του μιας και η Bandai Namco έχει προϊστορία με το να ρετουσάρει τα move-sets, με κάθε επανεμφάνιση των χαρακτήρων. 

Την ανακοίνωση έκανε η Bandai Namco στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2023 μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της. Την ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) συνόδευσαν και μερικά screenshots που δείχνουν την ανανεωμένη του εμφάνιση. 

Μέσα από ένα πρόσφατο trailer μάθαμε ότι η closed beta του Tekken 8 θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου. Εκεί θα υπάρχουν διαθέσιμοι 19 μαχητές του ρόστερ με δυνατότητα cross-platform online αγόνων αλλά και πρόσβαση στο νέο "Fight Lounge", μέσα από το οποίο οι παίκτες αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους μέσω διαφόρων minigames. 

Στο Tekken 8 θα υπάρχουν συνολικά 32 μαχητές στο ρόστερ, μεταξύ άλλων και οι Asuka, Bryan, Claudio, Hwoarang, Jack-8, Jin, Jun, Kazuya, King, Lars, Law, Leroy, Lili, Nina, Paul, Xiaoyu, Raven, Azucena, Yoshimitsu και Wei Feng.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου του 2024 για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.