Έρχεται νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών – Δείτε το βίντεο

Ανακοινώθηκε από την Private Division
22 Σεπτεμβρίου 2023 16:00
Έρχεται νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών – Δείτε το βίντεο

Ένα ολοκαίνουργιο βιντεοπαιχνίδι από το σύμπαν του The Lord of the Rings (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών) βρίσκεται στα σκαριά από την Wētā Workshop και την Private Division. Οι δύο εταιρίες έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα πολύ σύντομο βίντεο, στο οποίο ανακοίνωσε το Tales of the Shire, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Η ανακοίνωση του παιχνιδιού έγινε τώρα για τον εορτασμό της Ημέρας του Χόμπιτ και υπόσχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία που θα ζεστάνει την καρδιά σας, μέσα από το γνωστό και αγαπητό σύμπαν της Μέσης Γης του Tolkien.

Το βίντεο δεν παρουσιάζει πολλά, παρά μόνο μία γυναίκα που ζωγραφίζει σε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο από διάφορα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια το βιβλίο της κλείνει και εμφανίζεται το λογότυπο του παιχνιδιού.

Παρακολουθήστε το σύντομο teaser βίντεο του Tales of the Shire

 

Η άνετη ζωή των Hobbit σάς περιμένει στο Tales of the Shire, ένα συγκλονιστικό νέο παιχνίδι στο The Lord of the Rings, από την Wētā Workshop και την Private Division. Έρχεται το 2024.

Αυτές ήταν οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το Tales of the Shire, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Το Tales of the Shire βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες και περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν το 2024.