EA Sports FC Mobile: Το νέο “FIFA” έρχεται στα Android και iPhone την επόμενη εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών το ντεμπούτο του
22 Σεπτεμβρίου 2023 00:18
EA Sports FC Mobile: Το νέο “FIFA” έρχεται στα Android και iPhone την επόμενη εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του EA Sports FC 24, του πρώτου ποδοσφαιρικού τίτλου της EA μετά την αλλαγή ονόματος του franchise. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό νέο «FIFA» που έρχεται. Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα μπορούν να περιμένουν ένα νέο κεφάλαιο και οι παίκτες στα Android και iPhone.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται το EA Sports FC Mobile, η smartphone έκδοση του αθλητικού παιχνιδιού. Φέτος η EA υπόσχεται μια εμπειρία άλλου επιπέδου, με καθηλωτική παρουσίαση και απαράμιλλη αυθεντικότητα για τα δεδομένα του mobile gaming. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης έχει αλλάξει την ταχύτητα του παιχνιδιού μέσα από το ‘Dynamic Game Speed’, ενώ έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στα γραφικά και τον ήχο. Μια νέα εξέλιξη είναι και τα καινούργια ‘Impact Controls’ που θα επιτρέπουν στους παίκτες να εκτελούν ενέργειες όπως τα Power Shot, Knock On και Hard Tackle με μεγαλύτερη ακρίβεια και ρεαλισμό. Άλλοι νέοι μηχανισμοί και συστήματα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της EA, είναι τα Elite Shooting System και True Player Personality.

Το EA Sports FC Mobile θα διαθέτει περισσότερους από 18.000 παίκτες σε περισσότερες από 500 ομάδες και πάνω από 25 πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων τα εμβληματικά UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga και LALIGA EA SPORTS. Μάλιστα, το παιχνίδι θα έχει και live events που θα αντιστοιχούν στα τουρνουά του πραγματικού κόσμου κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορα από τα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα η EA, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος.