Εκτενή gameplay πλάνα από το Final Fantasy VII Rebirth!

Τα πρώτα hands-on έρχονται από Ιαπωνία
21 Σεπτεμβρίου 2023 12:45
Εκτενή gameplay πλάνα από το Final Fantasy VII Rebirth!

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Φεβρουάριο για το PlayStation 5 και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα μέσα από το Tokyo Game Show 2023.

Πιο συγκεκριμένα, ορισμένα μέσα του εξωτερικού είχαν τη δυνατότητα να παίξουν κάποια λεπτά από το Part 2 του Final Fantasy VII remake και τα πρώτα βίντεο μόλις έφτασαν. Το demo ήταν μικρό και τα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα διαρκούν τα IGN και Famitsu είχα διάρκεια περίπου τα 10 έως 15 λεπτά.

Σε αυτά βλέπουμε διάφορες περιοχές του Rebirth, αλλά και γνωστούς χαρακτήρες όπως η Aerith, ο Cloud, ο Sephiroth και άλλοι. Η πρώτη σκηνή που έχει τον Sephiroth είναι ουσιαστικά ένα flashback που λαμβάνει χώρα 5 χρόνια πριν τα γεγονότα, καθώς οι δύο χαρακτήρες πλησιάζουν προς το reactor, ενώ η συνέχεια του demo μάς μεταφέρει σε μια μεγάλη ανοιχτή περιοχή πριν την πόλη Junon.

Δείτε τα βίντεο των Famitsu και IGN παρακάτω:

Για την ιστορία, το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι αποκλειστικότητα του PS5 για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως μετά τις 29 Μαΐου του 2024, η Square Enix θα είναι ελεύθερη να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες. Βέβαια, το αν θα έρθει το παιχνίδι στο Xbox είναι αμφίβολο, αλλά τουλάχιστον οι PC παίκτες μάλλον θα το απολαύσουν εντός του 2024.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4 τον Απρίλιο του 2020. Ο τίτλος έφτασε περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, στο PS5, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κυκλοφόρησε ακόμη πιο μετά, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021. Το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Xbox κονσόλες, με το θέμα να θίγεται μάλιστα μέχρι και στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.