EA Sports FC 24: Ακούστε το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού στο Spotify

Με Kendrick Lamar, The Rolling Stones και άλλους artists
21 Σεπτεμβρίου 2023 00:50
EA Sports FC 24: Ακούστε το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού στο Spotify

Η Electronic Arts ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του EA Sports FC 24 και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού στο Spotify και σε άλλες μουσικές πλατφόρμες.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα μπορείτε να ακούσετε τα 80 κομμάτια της μουσικής του παιχνιδιού, με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Το soundtrack περιλαμβάνει κομμάτια από τον Kendrick Lamar, τους The Rolling Stones, αλλά και τους Major Lazer, The Blessed Madonna, Stormzy, Jack Harlow, Baby Keem, Karol G και άλλους.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της EA:

Ακούστε το soundtrack του EA Sports FC 24 στο Spotify πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε την τελική λίστα με τις ελληνικές ομάδες του παιχνιδιού, μπορείτε να τις μάθετε πατώντας εδώ. Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι προπαραγγείλουν την Ultimate Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.