Like a Dragon: Infinite Wealth – Ημερομηνία και φρέσκο gameplay από το νέο Yakuza

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του
20 Σεπτεμβρίου 2023 20:17
Like a Dragon: Infinite Wealth – Ημερομηνία και φρέσκο gameplay από το νέο Yakuza

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του Tokyo Game Show 2023, η SEGA προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της λατρεμένης Yakuza σειράς.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ιαπωνικός κολοσσός, το Like a Dragon: Infinite Wealth έχει πλέον τελική ημερομηνία κυκλοφορία. Ειδικότερα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα αναλυτικό story trailer. Βασικά, ο χαρακτηρισμός "αναλυτικό" ίσως να μην είναι αρκετός, αφού πρόκειται για μια διάρκειας 10 λεπτών ανάλυση της πλοκής και του backstory των διαφόρων χαρακτήρων της εμπειρίας, όπως οι Ichiban Kasuga και Kazuma Kiryu, που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος.

Τέλος, η SEGA ανάρτησε και ένα νέο, εξίσου χορταστικό, gameplay trailer. Μέσα από αυτό το πεντάλεπτο βίντεο μπορείτε να δείτε μερικά από τα πράγματα που θα μπορείτε να κάνετε στην πυκνή πόλη του παιχνιδιού. Όλο το σχετικό υλικό ακολουθεί παρακάτω.

Δείτε το νέο story trailer του Like a Dragon: Infinite Wealth:

Δείτε το νέο gameplay trailer του Like a Dragon: Infinite Wealth: