Άσχημα νέα αν έχετε στην κατοχή σας το Evil Dead: The Game

Δείτε τη μεγάλη δήλωση της Saber Interactive
20 Σεπτεμβρίου 2023 17:33
Άσχημα νέα αν έχετε στην κατοχή σας το Evil Dead: The Game

Έχετε στην κατοχή σας και παίζετε κατά καιρούς το Evil Dead: The Game; Τότε σας έχουμε δυσάρεστα νέα, καθώς η ομάδα ανάπτυξης, Saber Interactive, ανακοίνωσε τα μελλοντικά πλάνα της μέσα από τα επίσημα social media του παιχνιδιού.

Όπως δήλωσε η εταιρία, το Evil Dead: The Game δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά κάποιο νέο περιεχόμενο, είτε πρόκειται για DLC, expansion ή νέες πίστες, ενώ παράλληλα είχε δυσάρεστα νέα και γι’ αυτούς που το περίμεναν στο Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, η ανάπτυξη του τίτλου για την υβριδική κονσόλα της Nintendo σταμάτησε και δεν θα κυκλοφορήσει καν.

Σήμερα πήραμε την απόφαση να μην επιδιώξουμε την ανάπτυξη ενός νέου περιεχόμενου για το Evil Dead: The Game. Επιβεβαιώνουμε επίσης ότι δε θα κυκλοφορήσουμε την έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch. Από ολόκληρη την ομάδα στην Saber, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξή σας.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το παιχνίδι βάζει ουσιαστικά πέντε παίκτες σε μία αρένα, όπου οι τέσσερις από αυτούς έχουν το skin ενός χαρακτήρες από τις ταινίες και γενικώς το franchise του Evil Dead, όπως είναι ο Ash (Bruce Campbell), ενώ ο πέμπτος παίκτες τους κυνηγάει.

Τα άσχημα νέα, λοιπόν, είναι ότι οι λάτρεις του τίτλου που περίμεναν ένα νέο πρόσθετο περιεχόμενο για να συνεχίζουν να παίζουν, δε θα το λάβουν ποτέ. Το παιχνίδι είχε ένα αρκετά καλό άνοιγμα όταν κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022, με 500.000 αντίτυπα μέσα σε λίγες ημέρες, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχε η Embracer Group και η Saber Interactive.