Tekken 8: Ημερομηνία για τη closed beta και ένας νέος μαχητής στο ρόστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

O “God Fist“ επιστρέφει
20 Σεπτεμβρίου 2023 17:06
Tekken 8: Ημερομηνία για τη closed beta και ένας νέος μαχητής στο ρόστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το Tekken 8 το οποίο αποκαλύπτει την προσθήκη ενός ακόμη μαχητή στο πλούσιο ρόστερ του. Ο λόγος για τον Feng Wei γνωστό και ως "God Fist" που πραγματοποιεί τη δυναμική επιστροφή του στο καινούργιο κεφάλαιο της θρυλικής fighting σειράς παιχνιδιών. 

O feng Wei εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Tekken 5 του 2005 και σύμφωνα με την ιστορία του franchise ψάχνει να εκδικηθεί τον Leroy Smith από τον οποίο γνώρισε μια οδυνηρή ήττα στο προηγούμενο τουρνουά. Η Nina Williams του προσφέρει μια νέα ευκαιρία με αντάλλαγμα την στήριξή του στη G Corp. 

Όμως δεν ήταν η μοναδική ανακοίνωση που είχε να κάνει η Banda Namco για το Tekken 8. Και αυτό διότι μαζί με την αποκάλυψη του Feng Wei μάθαμε ότι η closed beta του Tekken 8 θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου. Εκεί θα υπάρχουν διαθέσιμοι 19 μαχητές του ρόστερ με δυνατότητα cross-platform online αγόνων αλλά και πρόσβαση στο νέο "Fight Lounge", μέσα από το οποίο οι παίκτες αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους μέσω διαφόρων minigames. 

Δείτε το gameplay reveal trailer του Feng Wei

Για το roster χαρακτήρων επιβεβαιώθηκε και η προσθήκη του λατρεμένου της κοινότητας Yoshimitsu. Στο Tekken 8 θα υπάρχουν συνολικά 32 μαχητές όπως αναφέρθηκε στο νεότερο trailer, μεταξύ άλλων και οι Asuka, Bryan, Claudio, Hwoarang, Jack-8, Jin, Jun, Kazuya, King, Lars, Law, Leroy, Lili, Nina, Paul, Xiaoyu, Raven, Azucena και Wei Feng.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου του 2024 για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. 

Tags: