Πλήρως εξελληνισμένο έρχεται το Uncharted 4: A Thief's End

Μια ακόμη σημαντική προσπάθεια της Sony Hellas
28 Σεπτεμβρίου 2015 14:05
Πλήρως εξελληνισμένο έρχεται το Uncharted 4: A Thief's End

Η Sony Hellas, μέσω δελτίο Τύπου, ανακοίνωσε πως το Uncharted 4 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 18 Μαρτίου του 2016 με πλήρως εξελληνισμένο μενού και υπότιτλους, αποκλειστικά για το PS4. Μια παράδοση που συνεχίζει εδώ και χρόνια η ελληνική αντιπροσωπεία της Sony στους αποκλειστικούς τίτλους, θα τη δούμε αρχικά στο Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake (7 Οκτωβρίου) και μετέπειτα στο Uncharted 4: Το Τέλος ενός Κλέφτη

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου.

ΤΟ UNCHARTED 4: A THIEFS END ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016 ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Nathan Drake οριστικοποιήθηκε για τις 18 Μαρτίου 2016 με ελληνικούς υπότιτλους και τον τίτλο Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 – Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το Uncharted 4: A Thief’s End, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου του 2016 αποκλειστικά στο PS4, θα διαθέτει πλήρως εξελληνισμένο μενού και ελληνικούς υπότιτλους.

Ο τίτλος του παιχνιδιού στην Ελλάδα θα είναι Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

Το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς και πολυαγαπημένης σειράς θα δώσει την ευκαιρία στους έλληνες gamers να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης και εξερεύνησης στη γλώσσα τους, κάτι που πλέον ισχύει και για τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Τα πρώτα τρία κεφάλαια του Uncharted κυκλοφορούν στις 7 Οκτωβρίου με την τριλογία “Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake" για PlayStation 4, επίσης  με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

Tο Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, αποτελώντας ιδανική επιλογή τόσο για τους μη μυημένους στις περιπέτειες του Nathan Drake όσο και για εκείνους που έχουν δοκιμάσει όλα ή κάποια από τα 3 παιχνίδια της σειράς. Όσοι μάλιστα αποκτήσουν το Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στη δοκιμαστική λειτουργία multiplayer του παιχνιδιού Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.

Προετοιμαστείτε! H μεγαλύτερη περιπέτεια του Nathan Drake έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation 4!