Resident Evil 4 – Separate Ways: Τελικό trailer και νέες εικόνες από το expansion της Ada

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
18 Σεπτεμβρίου 2023 19:31
Resident Evil 4 – Separate Ways: Τελικό trailer και νέες εικόνες από το expansion της Ada

Η Ada Wong επιστρέφει με το δικό της προσωπικό expansion ονόματι “Separate Ways” στο remake του Resident Evil 4. Η Capcom, για να γιορτάσει την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου κεφαλαίου, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer, στο οποίο παρουσιάζει ολοκαίνουργια gameplay πλάνα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο Seprarate Ways, θα πάρετε τον έλεγχο την Ada και θα δείτε κάποια διαφορετικά γεγονότα της ιστορίας με εκείνη και τους κεντρικούς κακούς. Το νέο trailer, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μία ακόμη ματιά από την επέκταση, που θα γίνει διαθέσιμη σε κονσόλες και PC στις 21 Σεπτεμβρίου.

Παρακολουθήστε το launch trailer παρακάτω:

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα και νέες εικόνες από το Separate Ways και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

 

Το Separate Ways εξερευνά μια άλλη πλευρά της ιστορίας, με κεντρικό πρόσωπο την Ada, η οποία έχει αναλάβει μια μυστική αποστολή όταν ο Leon S. Kennedy αναζητάει την κόρη του προέδρου. Εκείνη θα ταξιδέψει επίσης στο γνωστό χωριό, για να μάθει περισσότερα για το Los Iluminados. Με εντολή του Albert Wesker, η αποστολή της Ada είναι να ανακαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό της αίρεσης που είναι γνωστό ως The Amber.

Το expansion παρέχει μια νέα εναλλακτική οπτική στην κεντρική ιστορία και δείχνει νέα γεγονότα που δεν βλέπουν οι παίκτες στην κεντρική ιστορία.

Το Seperate Ways expansion του Resident Evil 4 θα καταφθάσει στις 21 Σεπτεμβρίου.