Το παιχνίδι της Princess Peach δείχνει πανέμορφο στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αγαπητή χαρακτήρας θα μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα την περίσταση
14 Σεπτεμβρίου 2023 17:34
Το παιχνίδι της Princess Peach δείχνει πανέμορφο στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Princess Peach: Showtime! Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο platforming παιχνίδι του Nintendo Switch, φυσικά στο σύμπαν του Super Mario, αλλά αυτή τη φορά με κεντρικό πρόσωπο την πριγκίπισσα Peach. 

H Nintendo αποκάλυψε ότι η αγαπητή χαρακτήρας θα βρεθεί πολλές φορές σε αδιέξοδο, αλλά για καλή της τύχη θα μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα την περίσταση. Για παράδειγμα, στο gameplay βίντεο την είδαμε να μεταμορφώνεται σε μαγείρισσα, αλλά και σε Swordfighter. 

Φαίνεται επίσης ότι η Peach θα έρθει αντιμέτωπη με πολλούς εχθρούς και bosses που θέλουν να κάνουν το ταξίδι της δυσκολότερο, ενώ παράλληλα τα τοπία και οι περιοχές που έδειξε η Nintendo είχαν ένα μοναδικό design. 

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει: 

To wicked Grape και το Sour Bunch έχουν πάρει το Sprkle Theater και τώρα πρέπει η Peach μαζί με την guardian Stella να σώσουν τη μέρα. Η Peach μπορεί να μεταμορφωθεί και να χρησιμοποιήσει φανταστικές ικανότητες για να αντιμετωπίσει το Sour Bunch. 

Το Princess Peach: Showtime! Θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 22 Μαρτίου του 2024. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.