Δείτε ζωντανά το State of Play του PlayStation!

Και θα πραγματοποιηθεί αύριο
14 Σεπτεμβρίου 2023 22:47
Δείτε ζωντανά το State of Play του PlayStation!

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Το State of Play της Sony θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 π.μ. ώρα Ελλάδος, οπότε προετοιμαστείτε στους Unboxholics γιατί σε λιγότερο από 2 ώρες ξεκινάει το σόου. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που θα βρείτε εντός του άρθρου.


(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Είναι πλέον επίσημο. Μετά τις έντονες φήμες που ακούγαμε τις τελευταίες εβδομάδες, η Sony ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί ένα νέο State of Play για το PlayStation. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο PlayStation Blog, ο Shawne Benston της Sony ανακοίνωσε να συντονιστείτε αύριο τα μεσάνυχτα (15 Σεπτεμβρίου) για να μάθετε όλες τις νέες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια του PlayStation απ’ όλο τον κόσμο. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη η διάρκεια του event, αφού το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι θα μάθετε νεότερα για indie, αλλά και third-party τίτλους της Sony. 

Η επίσημη ανακοίνωση: 

 

Συντονιστείτε αύριο στις 00:00 για ένα νέο State of Play, που θα επικεντρώνεται σε indie και third-party τίτλους από όλον τον κόσμο. 

Το State of Play θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλι του PlayStation στο YouTube, στο Twitch και στο TikTok.